نگرانی سازمان ملل از وضعیت وخیم پناهجویان مسلمان میانمار در بنگلادش
نگرانی سازمان ملل از وضعیت وخیم پناهجویان مسلمان میانمار در بنگلادش

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه «Press TV» انگلیسی، گراندی دیروز، 19 تیر، در داکا، پایتخت بنگلادش گفت: امکانات اینجا بسیار کم و ابتدایی است. وضعیت برای کسانیکه مدت زیادی است اینجا بوده‌اند، بسیار نگران‌کننده و برای تازه ‌واردین که دچار ضربه‌های روحی شده‌اند، بسیار بدتر است.
وی پس از بازدید از دو اردوگاه پناهندگان در یکی از شهرهای مرزی بنگلادش با ایالت مسلمان نشین راخین در میانمار به بیان این حقایق پرداخت. در حال حاضر صدها هزار پناهجوی روهینگیا در این شهر مرزی به سر می‌برند.
گراندی افزود: پناهجویان روهینگیا ممکن است کمی بیشتر بتوانند در شرایط اردوگاه‌های بنگلادشی دوام بیاورند تا مقامات بنگلادش اقدامات لازم برای بازگرداندن پناهجویان به کشورشان را انجام دهند.
وی تأکید کرد: البته هرگونه تغییر مکان پناهجویان باید به صورت داوطلبانه باشد و از اعمال زور خودداری شود.
مسلمانان روهینگیا سال‌ها است از سرکوب‌هایی که علیه آن‌ها اعمال می‌شود، در مشقت هستند. موج جدید سرکوب‌ها علیه این اقلیت دینی از اکتبر سال 2016 آغاز شده است که در نتیجه آن شمار زیادی کشته و عده زیادی نیز از این کشور به سوی آینده‌ای نامعلوم فرار کرده‌اند.