اجرای طرح قرآنی 1451 در چرام
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه وبویراحمد، حجت‌الاسلام عبدالله نعمتی‌پور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی چرام امروز، 21 تیرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح بزرگ قرآنی ۱۴۵۱ (حفظ سوره‌های ملک و واقعه) در فصل تابستان سال‌جاری با هدف فراگیری آموزش قرآن کریم در رشته‌های قرائت، حفظ و درک مفاهیم آن در بین عموم جامعه به ‌ویژه جوانان و نوجوانان همزمان با سراسر کشور در چرام در حال برگزاری است.
وی در ادامه افزود: سه کلاس به تعداد 50 نفر از قرآن‌آموزان شهرستان توسط سه خانه قرآنی آموزش داده می‌شوند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی چرام با مثبت ارزیابی کردن برگزاری دوره‌های آموزشی قرآن، خاطرنشان کرد: این امر موجب انس و الفت بیشتر افراد به‌ویژه جوانان با موضوعات قرآنی می‌شود.
حجت‌الاسلام نعمتی‌پور در پایان تصریح کرد: آزمون این طرح در پایان شهریورماه برگزار می‌شود و به افرادی که در این آزمون قبول و پذیرفته شوند گواهینامه حفظ مفاهیم سوره ملک و واقعه اعطاء خواهد شد.