گرامیداشت شهیدان «تیموری و تقوی»؛
همایش تجلیل از «شهدای اقتدار و امنیت» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از «اتقان نیوز»، مجتمع دارالقرآن بصیرت با همکاری سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ، همایش تجلیل از «شهدای اقتدار و امنیت» را برگزار می‌کند.

این همایش با حضور رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ، آیت‌الله شیرازی، حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و جمعی از فعالان قرآنی، روز جمعه 23 تیرماه از ساعت 18 تا 20:30، در دارالقرآن بصیرت برگزار می‌شود.

تجلیل از خانواده شهدای حادثه تروریستی مجلس شورای اسلامی، شهیدان «علی تیموری» و «شهید حجت‌الاسلام مهدی تقوی» مهم‌ترین برنامه این همایش خواهد بود.

گفتنی است؛ سخنرانی رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت بسیح تهران بزرگ و آیت‌الله شیرازی و اجرای برنامه حفظ قرآن کریم توسط فرزند شهید مدافع حرم «شهید هادی باغبانی»، از قرآن‌آموزان مجتمع بصیرت نیز از برنامه‌های این همایش خواهد بود.

یادآور می‌شود، از فعالان قرآنی جهت حضور در این همایش دعوت می‌شود. این دارالقرآن در حکیمیه، بلوار افق، جنب پارک ساحلی و مهدیه، بن‌بست مهر واقع شده است.