حضور قرآ‌ن‌آموزان مؤسسه بقیة‌الله(عج) در منزل «شهید حاجی‌حسنی کارگر»
حضور قرآ‌ن‌آموزان مؤسسه بقیة‌الله(عج) در منزل محسن حاجی حسنی کارگر
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به همت مؤسسه فرهنگی ـ قرآنی بقیة‌الله(عج) خلیل‌شهر، تعدادی از قرآن‌آموزان این مؤسسه ضمن حضور در مشهد مقدس، با خانواده شهید محسن حاجی‌حسنی کارگر، از شهدای فاجعه منا دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

همچنین، در این مراسم معنوی که شام‌گاه گذشته، 25 تیرماه در محل منزل این شهید بزرگوار برگزار شد، قرآن‌آموزان و مسئولان مؤسسه بقیة‌الله(عج) ضمن دیدار با مادر این شهید بزرگوار و قرائت فاتحه و گرامیداشت یاد شهید حاجی‌حسنی کارگر، برای خانواده ایشان از خداوند منان طلب صبر کردند.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر و نیز ثبت نام در کلاس‌های قرآنی مؤسسه بقیة‌الله(عج) شهرستان بهشهر می‌توانند به نشانی این مؤسسه واقع در استان مازندران، شهرستان بهشهر، خلیل‌شهر مراجعه کنند.