آصفری مطرح کرد:
عملیات مرصاد؛ مصداق آیه شریفه «اِنَّ رَبّکَ لَبِالمِرْصادَ»/ امید واهی دشمنان به مهره سوخته

محمد حسن آصفری، نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: سازمان مجاهدین خلق از همان ابتدا پیروزی انقلاب اسلامی، به دنبال این بودند که روش و اهداف انقلاب اسلامی را تغییر بدهند؛ زمانی‌که امام به دنبال ایده ایجاد حکومت جمهوری اسلامی بود، منافقین به دنبال ایجاد یک نوع حکومت دیگری بودند که در تضاد کامل با ایده بنیان‌گذار کبیر انقلاب بود.

ضدیت با آرمان‌ها انقلاب اسلامی

وی تصریح کرد: ایده سازمان مجاهدین خلق، برخلاف ایده و آرمان‌هایی بود که ملت ایران برای تحقق آن قیام کرده بودند. لذا از همان ابتدا با مطرح کردن مسائلی همچون حکومت لائیک و لیبرال دنبال در تلاش بودند تا عنوان اسلامی را از روی حکومت جدید بردارند و یک نظامی مثل نظام لائیک ترکیه، با الگوبرداری از اقدامات آتاترک در ایران شکل بدهند.

آصفری ادامه داد: با توجه به این‌که اسلام برنامه‌ها و اهدافی برای حکومت دارد، آن‌ها از اهداف و برنامه‌ها این دین مبین فاصله داشتند؛ مسائلی مانند عدالت، حقوق مردم، عدم وجود تبعیض در حکومت اسلامی، لحاظ گردیدن شرع اسلامی و بیانات ائمه اطهار(ع) در قانون اساسی و ساختار تصمیم‌گیری کشور مخالف بودند و منافقین می‌خواستند این‌گونه به مردم جا بیندازند که اسلام توانایی ‌حکومت‌داری ندارد.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: هدف حکومتی که امام آن‌را به پشتوانه و خواست مردم تشکیل داده بود، تغییر در نحوه حکومت کردن بود؛ او می‌خواست یک حکومت حامی مستضعفین را در ایران به وجود آورد تا مردم در تصمیم‌گیری‌ها کشور سهیم شوند به‌ویژه در شکل‌گیری قانون اساسی، مجلس، دولت و در تمامی اکران‌های کشور تأثیرگذار و مهم باشند.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی یادآور شد: منافقین از این‌که مردم نظر بدهند و مردم تصمیم بگیرند مخالف بودند و همچنین آن‌ها تلاش می‌کردند تا نظام سیاسی ایران را که قبل از انقلاب اسلامی، غرب‌گرا بود را به سمت شرق‌گرایی سوق دهد.

وی ادامه داد: منافقین از همان ابتدا تلاش می‌کردند با معرفی نامزدهایی به مجلس که به جریانات مارکسیستی و ملی - مذهبی نزدیک بودند، بتوانند به این وسیله برنامه‌های خودشان را پیش ببرند اما بر خلاف باورشان نتوانستند موفق باشند؛ لذا وقتی مشاهده کردند که برنامه‌هایشان در میان مردم و نهادهای انقلابی طرفداری ندارد، اسلحه به دست گرفتند و به سمت مبارزات مسلحانه با مردم و انقلاب روی آوردند؛ قائله‌هایی مثل آمل در سال 1360 و مبارزات خیابانی در تهران از جمله حرکات تروریستی منافقین است.

نگاه منافقین به صدام؛، برای ضربه زدن به ایران

آصفری گفت: وقتی ماهیت تروریستی و منافق‌گونه این سازمان برای مردم مشخص شد، تصمیم گرفتن از ایران خارج شوند؛ بعد از فرار سران و نیروهای این گروه تروریستی، به سمت اتحاد و همکاری با صدام و رژیم بعث عراق علیه جمهوری اسلامی ایران در دروان جنگ تحمیلی روی آوردند؛ منافقین با امکاناتی که توانستند از صدام بگیرند، یک مقر و پایگاهی را برای خودشان در عراق ایجاد کردند.

نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی افزود: منافقین زمانی که مشاهده کردند ارتش صدام توان جنگ و مقابله با ایران را ندارد، دست به عملیات فروغ جاویدان در مناطق غربی کشور زدند؛ فکر می‌کردند اگر صدام به بازند‌ه این جنگ تبدیل شود، مجبور می‌شوند عراق را ترک کنند اما رزمندگان کشور ما از قبیل نیروهای ارتش، سپاه و بسیج با پی بردن به اهداف شوم منافقین، طی عملیات مرصاد، شیرازه منافقین را در هم شکستند و و این رشادت آن‌ها مصداق آیه شریفه «اِنَّ رَبّکَ لَبِالمِرْصادَ» است.

کارشناس مسایل بین‌الملل ادامه داد: بعد از عملیات مرصاد دیگر منافقین نتوانستند توان خود را بازیابند و به کل تضعیف شدند؛ امروز هم تمامی سران و اعضای این سازمان تروریستی یک عده افراد پیر و فرتوت هستند که نه توان مقابله دارند و نه می‌توانند عضوگیری کنند.

حمایت از منافقین؛ به عنوان ابزار ایران‌ستیزانه آمریکا و عربستان

آصفری در مورد حمایت دشمنان کشورمان از سازمان مجاهدین خلق یادآور شد: گردهمایی‌های ضدایرانی که اخیراً در فرانسه توسط منافقین برگزار شده بود، کاملاً تحت حمایت مالی عربستان و آمریکا بوده است و لازم به ذکر است که این همایش در سطحی نبود که بتواند حمهوری اسلامی ایران را تهدید کند، چون این سازمان دیگر توان عملیات نظامی و فکر کردن ندارد و باید برای دشمنان نظام متأسف بود که همچنان به منافقین امید دارند.

وی تصریح کرد: حمایت آمریکا و متحدان منطقه‌‌ای در تضاد با ایران که از منافقین همچنان حمایت می‌کنند، نشان از ناآگاهی و نادانی آن‌‌ها دارد؛ آن‌ها هیچ‌گونه شناختی از وضعیت فعلی سازمان مجاهدین خلق ندارند چون اگر شناخت داشتند، به هیچ‌عنوان از این مهره سوخته استفاده نمی‌کردند.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی افزود: بهتر است اشاره کنم که دیگر آمریکایی‌ها نیرویی بهتر از این برای خود نیافته‌اند که بتوانند در برابر جمهوری اسلامی ایران به عنوان جریان اپوزیسیون و برانداز استفاده کنند، چون تمام جریاناتی که برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران قبلاً توسط آمریکا به کار گرفته می‌شدند یا از بین رفته‌اند و یا فهمیده‌اند که توان رویارویی با ملت ایران را ندارند.

کارشناس مسائل سیاسی یادآور شد: البته آمریکایی‌ها هم کامل به عدم برخورداری منافقین از توان نظامی واقف هستند اما با انجام تبلیغات رسانه‌ای به دنبال این می‌باشند، تا منافقین بتوانند برای تأمین معیشت خودشان، از عربستان حمایت مالی بشوند؛ لذا مطالبی را علیه جمهوری اسلامی ایران بیان می‌کنند که باب میل آمریکا و عربستان است.