جلسه مشاوره «سبک‌های فرزندپروری» در مؤسسه معجزه جاوید برگزار شد
عقیل وطن‌دوست، مدیر مؤسسه معجزه جاوید در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: جلسه مشاوره «سبک‌های فرزندپروری» دوشنبه، 9 مردادماه با حضور بیش از 20 نفر از والدین قرآن‌آموزان در مؤسسه معجزه جاوید برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه دوره فوق با تدریس زهرا پورجعفری، ادامه داد: خانواده مهم‌ترین بخش جامعه است که نقش اساسی در تأمین سلامت روانی فرزندان دارد لذا برگزاری دوره‌های سبک‌ فرزندپروری از مهمترين و بنيادی‌ترين عوامل در خانواده و جامعه است که در این زمینه اثرگذار است.
یادآور می‌شود، شعبه‌ای از مؤسسه معجزه جاوید در ملارد مارلیک خیابان دکتر حسابی نبش خیابان درمانگاه امیر واقع شده است و علاقه‌مندان برای به‌دست آوردن اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۳۶۱۷۰۲۴۰۶ - ۶۵۱۹۰۷۶۷ تماس بگیرند.