آشناسازی اهل قلم سوریه با طرح «کبوتران مسجد دوردست»

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، «کبوتران مسجد دوردست» عنوان طرحی است که در سی‌ و پنجمین دوره خود به شکل ویژه، موضوع اربعین را مورد توجه قرار داده است. بر همین اساس نشست‌هایی اخیراً با حضور هنرمندان و کارگردانان در سوریه برگزار شده است و شرایط آشنایی اهل قلم این کشور با این طرح فراهم آمد.

تاثیر اندیشه بر ادبیات مقاومت لبنان و ترکیه از دیگر موضوعات مورد نظر در این حوزه به شمار می‌آید که در همین رابطه و پیش از این، نشستی با حضور شعرا، نویسندگان و اهالی قلم ایران در کشور ترکیه برگزار شده است. این جلسه با حضور افرادی برگزار شد که در حوزه مقاومت قلم می‌زدند.

طرح «کبوتران مسجد دوردست» در راستای تلاش به منظور رهایی قدس انجام می‌شود. در عراق نیز با نگاه الی بیت‌المقدس یا متناسب با آن و توجه به این نکته که حضرت امام(ره) فرمودند و رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید کرده‌اند که راه قدس از کربلا می‌گذرد،‌ به اربعین با عنوان یک ظرفیت ویژه نگاه می‌شود.