گروه مؤسسات قرآنی مردمنهاد: مراسم شهادت امام محمدتقی(ع) همراه با بیان فضائل و کرامات امام جواد(ع) روز گذشته، 31 مردادماه در شعبه شاهرود مؤسسه کریمه الرسول(س) برگزار شد.
حجتالاسلام ابوالفضل حکیمی، مدیر مؤسسه کریمه آلرسول(س) در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: همزمان با روز شهادت حضرت امام محمدتقی(ع) نشست بیان فضائل و کرامات امام جواد(ع) در شعبه شاهرود این مرکز برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه مراسم فوق ویژه بانوان بود، اظهار کرد: طی این مراسم مهدییی از اساتید حوزه علمیه به بیان مطلبی پیرامون سیره اخلاقی، مناقب و فضایل ایشان، کرامات و معجزات و همچنین شهرت امام جواد(ع) در بین مردم به کراماتشان در زمینه توسل برای برآورده شدن حوائج، پرداخت.
حکیمی عنوان کرد: طی این مراسم جعفری از بانوان روشندل حافظ کل قرآن کریم به مداحی پیرامون شهادت امام جواد(ع) و همچنین مرثیهخوانی در زمینه شهدای مدافع حرم به ویژه شهید محسن حججی پرداخت.
همچنین مشابه مراسم شهادت امام جواد(ع) در واحدهای شعبه استان گرگان با مداحی حسینینژاد برگزار شد.