بزرگداشت سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر در لبنان
بزرگداشت سی و نهمین سالگرد ربودن امام موسی صدر در لبنان
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «المنار»، این همایش به همت انجمن احیای میراث علمای مسلمان «امام صادق(ع) در لبنان و به مناسبت سی‌و‌نهمین سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر برگزار می‌شود و شماری از اندیشمندان و صاحب‌نظران لبنانی در این مراسم حضور خواهند یافت.
این همایش، فردا 5 شهریورماه از ساعت 20:30 به وقت محلی در سالن اجتماعات ساختمان انجمن امام صادق(ع) در شهرک انصار واقع در جنوب لبنان آغاز می‌شود.
«شیخ حسن بغدادی» عضو شورای مرکزی حزب‌الله در این همایش با موضوع «خوانشی در شیوه فکری امام موسی صدر» و «شیخ ماهر حمود»، رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت با موضوع «امام موسی صدر و سربازان گمنام» سخنرانی می‌کنند.
این همایش در راستای سلسله همایش‌های فکری  انجمن احیای میراث علمای مسلمان «امام صادق(ع)» در لبنان برگزار می‌شود و مشارکت برای عموم آزاد است.