احمد نجفی در برنامه «یک بار دیگر» اقتصادی مقاومتی را به بحث می‌گذارد
احمد نجفی، بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، درباره مجموعه «یک بار دیگر» خبر داد: در نوروز امسال (96) برنامه‌ای عیدانه تحت عنوان «یک بار دیگر» روی آنتن رفت که با استقبال مخاطبان مواجه شد، اما در سری دوم این مجموعه که قرار است از اواخر شهریور روی آنتن رود بحث اقتصاد مقاومتی و اصلاح الگوی مصرف مد نظر قرار می‌گیرد.

وی افزود: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و توصیه‌های ایشان، برای ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی و اصلاح الگوی مصرف این برنامه تهیه شده تا بتوان پیرامون این موضوع با اقشار مختلف به ویژه اقتصاددانان سخن گفت، البته از وجود هنرمندان مطلع در این زمینه نیز بهره برده می‌شود.

این بازیگر در انتهای خبر تاکید کرد: این مجموعه در زمانی 50 دقیقه‌ای تولید می‌شود و در آن علاوه بر گفت‌و‌گو از آیتم‌های ترکیبی دیگر از جمله نظرات مردمی بهره برده خواهد شد.