حمله به پزشک مسلمان در منچستر
حمله به پزشک مسلمان در منچستر/ انگلیسیبه گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «تلگراف»، ناصر کردی، پزشک 58 ساله مسلمان که از ناحیه گردن دچار جراحت شده بود به بیمارستان منتقل شد و تحت معالجه قرار گرفت.

پلیس منچستر با اعلام اینکه حادثه به عنوان جرم ناشی از نفرت تحت بررسی قرار دارد، گفت دو مرد 32 و 54 ساله در ساعت حمله به عنوان مظنون دستگیر شده‌اند.

مسجد منچستر در بیانیه‌ای در صفحه فیس‌بوک خود نوشت این پزشک که مشاور جراح ارتوپدی در بیمارستانی در جنوب منچستر است، گاهی خطبه‌های نماز جمعه این مسجد را ایراد می‌کرد.

خالد انیس، سخنگوی انجمن مسلمانان آلترینکهام و هیل نیز در این باره گفت: این حمله تنها علیه یک فرد یا جامعه مسلمانان نیست؛ بلکه حمله به مردمی است که در آلترینکهام زندگی می‌کنند/.