حجت‌الاسلام محمود لطفیان:
مردم هرگز قهرمانان خود را فراموش نخواهند کرد
به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود لطفیان سرگزی، مدیرعامل مؤسسه صحیفه سجادیه و رساله حقوقيه، سوم مهرماه در گفتمان دینی «پزشک انقلابی» که در مجتمع کوثر دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، گفت: بسیج جامعه پزشکی با اتکا به شما دانشجویان توانمند توانسته است نقش بسزایی در زدودن محرومیت و کاهش دردها و آلام بشری داشته باشد.
وی با بیان اینکه گفتمان‌های دینی مقدمه‌ای برای ایجاد روحیه جهادی است، افزود: پزشک انقلابی، شاه‌کلید گفتمان خدمت‌گزاری و از خودگذشتگی است؛ جوانان عزیز دانشجو در تقابل با پیچیده‌ترین نقشه‌ها توفیقات روزافزون را رقم زدند و امنیت خود و حرم را حفظ کردند و با قدرت علم و ايمان معادلات دشمن را بر هم زدند.
کارشناس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم لطفيان سرگزی ضمن قدردانی از اجرای طرح حدیث درمانی در این دانشگاه، بیان کرد: همه مردم ایران پهلوان هستند؛ رزمنده‌ای که جان بر کف می‌نهد، مادری که صبر پیشه می‌کند، پدری که می‌ماند تا از زن و فرزند خود پاسداری کند، عروسی که از زینت و لذت می گذرد و پیرزنی که در روستای خود نان می‌پزید و به جبهه می‌فرستد.
مدرس مرکز تخصصی نماز عنوان کرد: جنگ آنگاه که با هدف متعالی دفاع از میهن گره می‌خورد، یادآور مظلومیت کسانی است که فرداهای خود را فدای امنیت، آسایش و آرامش امروز هموطنان می‌کنند و مردم هرگز قهرمانان خود را فراموش نخواهند کرد.
لطفیان سرگزی با اشاره به ضرورت پای‌بندی به احکام پزشکی و بومی‌سازی نسخه‌های غربی، گفت: درود بر امثال شهید تندگویان و شهيد دکتر مصطفی چمران و همه مجاهدانی که شمع جان برافروختند تا مرزهای جغرافیایی و اعتقادی ما در غفلت گم نشود؛ کمتر کسی است که بیاید و تحت تأثیر فضای معنوی قرار نگیرد.