راه‌اندازی مهد قرآن در مؤسسه اسوه تهران
زهرا بادی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت اسوه تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: همزمان با سال تحصیلی 96-97 مهد کودک با محوریت قرآنی در این مرکز راه‌اندازی شد.
وی با اشاره به اینکه این مهد در اثر درخواست والدین که مشغول به فراگیری علوم قرآنی در مؤسسه هستند، فعالیتش را آغاز کرد، اظهار کرد: همچنین این مجموعه به دلیل درخواست‌های اهالی محل برای گذاشتن فرزندانش در محیط قرآنی و با حداقل دریافت شهریه راه‌اندازی شد.
بادی عنوان کرد: در این مهد از کودکان سه تا شش سال پذیرش می‌شود که با عنوان گل‌های شقایق فعالیت می‌کند و دوره آن تا هشتم اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.
یادآور می‌شود، مؤسسه اسوه تهران در خیابان کارگر جنوبی، پایین‌تر از چهار راه لشگر، روبروی دانشگاه علامه، کوچه شهید علی غیاثوند فیصری، بن‌بست آریا، پلاک ۶ قرار دارد.