دل‌نوشته 5هزار دانش‌آموز البرزی به امام حسین(ع)
محمدعلی عرب‌محمدی، مسئول کارگروه دانش آموزی ستاد عتبات عالیات البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: دانش‌آموزان البرزی هر ساله با مشارکت در طرح یاوران حسینی در کنار معلمان به ترویج فرهنگ عاشورایی در سنگر علم و دانش می‌پردازند.
وی افزود: طرح یاوران حسینی با مشارکت ستاد بازسازی عتبات عالیات و اداره کل و نواحی هشت‌گانه آموزش و پرورش البرز در سطح مدارس این استان برگزار می‌شود.
عرب‌محمدی خاطر نشان کرد: دانش‌آموزان البرزی دل نوشته‌هایشان را تحت عنوان «دل نوشته من به ارباب بی‌کفن حسین(ع)» نوشتند.
این مسئول گفت: از بین 5هزار دلنوشته دانش‌آموزان ، 40 دلنوشته برتر شناخته شد که  در هفتمین همایش طرح یاوران حسینی از دانش‌آموزانی که دلنوشته‌هایشان منتخب استانی شد، تجلیل به عمل آمد.