کلاس‌های پیش‌دبستانی فرهنگسرای قرآن آغاز شد
کلاس‌های پیش‌دبستانی فرهنگسرای قرآن آغاز شد
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم افتتاحیه کلاس‌های قرآنی فرهنگسرای قرآن روز گذشته، 16 مهرماه و با حضور علی‌اکبر توپچی، رئیس فرهنگسرای قرآن، حجت‌الاسلام والمسلمین آجرلو، معاون آفرینش و اجرای فرهنگسرا، سعید زکی‌لو، کارشناس مسئول قرآنی فرهنگسرای قرآن و محمدمهدی خواجه محمودآباد، مدیر مهد قرآن و پیش‌دبستانی فرهنگسرای قرآن برگزار شد.

همچنین، در این مراسم که با حضور قرآن‌آموزان فرهنگسرای قرآن و نیز خانواده ایشان در محل فرهنگسرا برگزار شد، برنامه‌های مختلفی نظیر تلاوت قرآن از سوی قرآن‌آموزان و ... اجرا شد.

در ادامه برگزاری این مراسم نیز علی‌اکبر توپچی، رئیس فرهنگسرای قرآن طی سخنان کوتاهی به بیان اهمیت و جایگاه والای قرآن و نیز آموزش قرآن کریم در زندگی در حضور خانواده‌های قرآن‌آموزان پرداخت.

یادآور می‌شود، کلاس‌های قرآنی پیش‌دبستانی فرهنگسرای قرآن از صبح امروز دوشنبه، 17 با حضور قرآن‌آموزان آغاز شد.