میزبانی استانبول از دومین همایش قرائت قرآن + عکس
آغاز دومین کنفرانس بین‌المللی قرائت قرآن

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری turkpress.co؛ این همایش بین‌المللی از روز جمعه(12 آبان‌ماه) با نظارت ریاست امور دینی ترکیه و با مشارکت کارشناسان، دانشگاهیان و اندیشمندان کشورهای مختلف اسلامی در حال برگزاری است.

علی ارباش، رئیس سازمان امور دینی ترکیه، بکر بوزداغ، معاون نخست‌وزیر ترکیه و جمعی دیگر از مسئولان این کشور از جمله حاضران در آیین افتتاحیه این همایش بودند.

علی اریاش، رئیس سازمان امور دینی ترکیه طی سخنانی در آیین افتتاحیه گفت: دانش قرائت قرآن هنوز دارای اهمیت و جایگاه خاصی در اسلام است و باید در آینده نیز بر آن اهتمام ورزیده و تمرکز شود.

این همایش با هدف بهبود سطح قرائت قرآن در کشورهای اسلامی برگزار شده است و امروز(چهاردهم آبان‌ماه) به کار خود پایان می‌دهد/.


آغاز دومین کنفرانس بین‌المللی قرائت قرآن

آغاز دومین کنفرانس بین‌المللی قرائت قرآن