حریرچی عنوان کرد:
بیش از 12 هزار مصدوم زلزله در بیمارستان‎‌ها پذیرش شدند
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت، در تشریح ابعاد رسيدگي به مصدومان حادثه زلزله غرب كشور اظهار کرد: تاكنون ١٢ هزار و ٣٨٦ مصدوم مورد پذيرش قرار گرفتند كه ٨٣٧٠ نفر به صورت سرپايي مداوا شدند.
 وی افزود: از مصدومان بستري شده داخل استان کرمانشاه ٢١٨٨ نَفَر ترخيص شده و ٣٧٢ نفر هنوز بستري هستند، ۳۹۱ مصدوم به خارج از استان اعزام شدند و ١٣٧٢ مورد عمل جراحي در داخل استان و در مجموع ١٥٥٠ جراحي انجام شد كه نتايج خوبي داشت.
وی ادامه داد: تعداد فوتي‌ها در صحنه حادثه بيش از ٤٠٠ نفر گزارش شده و تعداد فوتي‌ها در بيمارستان‌ها و حين اعزام ٢ نفر اعلام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد: تعداد قطع نخاع و قطع عضوي‌ها اندك و انگشت شمار است و جراحي‌هاي پيوند اعضا با موفقيت همراه بوده  است.
 حریرچی در ادامه با اشاره به این که اطلاع رساني در بحران‌ها و حوادث بايد مديريت شده باشد اظهار کرد: در واقع خبررساني در بلايا و حوادث بايد به طور صحيح مدیریت شود، اخبار اغراق شده و غير واقعي موجب تشويش اذهان عمومي و تحريك احساسات و متشنج شدن جامعه مي‌شود، لذا رسانه‌ها بايد همگرايي داشته باشند.
وی افزود: فضاي مجازي مي‌تواند فرصت خوبي براي انتشار اخبار صحيح و اميد بخش باشد اما چنانچه مديريت نشود، تبديل به تهديد مي‌شود.
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه گفت: در كشورهاي ديگر، رسانه‌ها اجازه انتشار عكس مصدومان و فوت شدگان حادثه را ندارند، بنابراين زمانيكه حادثه‌اي رخ مي‌دهد، نيازي به پمپاژ اخبار منفی نيست.