معرفی نفرات برتر چهاردهمین دوره مسابقات قرآن و عترت صدا و سیمای مرکز ایلام

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، علیرضا شیروی، مدیر کل صداوسیمای مرکز ایلام امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان چهاردهمین دوره مسابقات قرآن و عترت صدا و سیمای مرکز ایلام با تقدیر از ۲۰ نفر از شرکت کنندگان خردسال این مسابقات قرآنی اظهار کرد: در این دوره از مسابقات ۱۱۵ نفر از کارکنان شاغل و بازنشسته صدا و سیمای مرکز و خانواده‌های ایشان شرکت داشتند.
وی با اشاره به ضرورت تمسک به قرآن و آموزه‌های آن افزود: بسیاری از کارکنان رسانه استانی و خانواده هایشان با قرآن و تعالیم معنوی آن مانوس بوده و دستورات این کتاب الهی را سر لوحه زندگی خود قرار داده‌اند.
شیروی اضافه کرد: چهاردهمین دوره مسابقات قرآن عترت صدا و سیمای مرکز ایلام در مرحله ی استانی در بخش‌های حفظ وقرائت قرآن کریم، مفاهیم و معارف اهل بیت، پژوهش و تحقیقات قرآنی، خوشنویسی و کتابت قرآن کریم، مسابقات ویژه کودکان و نوجوانان و فیلم کوتاه ۱۱۴ ثانیه‌ای با محوریت موضوعات قرآنی برگزار شد.
شیروی گفت: نفرات برتر این دوره از مسابقات به مسابقات کشوری که با حضور نفرات برتر مراکز استان‌ها و تهران برگزار می‌شود راه خواهند یافت.
گفتي است صداوسیمای مرکز ایلام در سال‌های ۹۴و۹۵ با کسب تندیس مسابقات و عناوين برتر در رشته‌های مختلف و شرکت بیش از ۱۸۰نفر، حضور درخشانی در اين رقابت‌ها داشته است.