تحلیل 150 واژه قرآنی در کتاب «مفردات قرآن»

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) کار اولیه این اثر که نویسنده آن، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود طیب حسینی است خاتمه یافته است.

این کتاب که ویژه دوره کارشناسی و به سفارش دانشگاه قم تولید شده است به ناظر مربوطه ارسال شده و با ملاحظات صورت گرفته و اصلاحات احتمالی به چاپ خواهد رسید.

این اثر در 200 صفحه برای استفاده دانشجویان، طراحی و نوشته شده است و نویسنده در این اثر به سمت تحلیل واژه‌ها و معنای دقیق آن و کاربردی بودن اثر گام برداشته است.

محصول این کار، تبیین و تحلیل 150 واژه قرآنی و ریشه کلمات است ولی 400 کلمه در آن گنجانده شده و دانشجویان با مراجعه به کتب منبع می‌توانند با این تعداد کلمات آشنایی یابند و در مجموعه با مطالعه این اثر، توانایی قابل توجهی در فهم آیات کسب می‌کنند.

این اثر با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه قم در حال نهایی شدن است و بناست تا پایان سال جاری به دست نشر سپرده شود.