عباس رافعی:
«بهت»؛ منتقد سقط جنین است

«بهت» منتقد سقط جنین است

عباس رافعی، کارگردان سینما در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، درباره فیلم جدید خود چنین گفت: فیلم سینمایی «بهت» هم اکنون آخرین مراحل فنی را سپری می‌کند. موسیقی این کار در کشور مجارستان ضبط شده و قرار است به محض اتمام کار، برای اکران آماده شود.

وی درباره چرایی عدم حضور فیلم در سی‌و‌ششمین جشنواره فیلم فجر چنین توضیح داد: متاسفانه نتوانستیم، فیلم را برای مرحله انتخاب به جشنواره برسانیم، برای همین محمد نشاط تهیه‌کننده کار تصمیم گرفت بعد از آماده شدن، فیلم روانه پرده شود.

رافعی ادامه داد: در فیلم جدیدم به موضوعی اشاره دارم که در جامعه امروز دغدغه زوج‌های جوان است. در این کار می‌خواهیم نگاه و سبک زندگی اسلامی را تبلیغ کنیم و بگویم هر فرزندی هدیه خداوند است که می‌‌توان از آن به عنوان یک فرصت برای زندگی بهتر، بهره برد. همچنین ارزش نهادن به مقام مادر دیگر پیام این فیلم سینمایی است.

وی درباره قصه فیلم نیز گفت: داستان درباره دو زوج  از طبقه متوسط و پایین است که درباره بچه‌دار شدن مردد هستند. این فیلم محصول موسسه سینمایی هدیه فیلم است.

رافعی در پایان گفت: مهتاب کرامتی، رعنا آزادی‌ور، علی‌رضا آقاخانی و محمدرضا رهبری از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم حضور دارند.