درخشش شیعیان عربستان در مسابقات قرآن کویت

درخشش شیعیان عربستان در مسابقات قرآن کویتبه گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری juhaina.net؛ مسابقات قرآنی «آل یس» کویت در رشته‌های مختلف حفظ قرآن برگزار شد.

در این مسابقات که در منطقه «رمیثیه» استان «حولی» کویت برگزار شد، نونهالان انجمن قرآنی «ترتیل الفجر» شهر شیعه‌نشین «صفوی» عربستان توانستند در دو رشته حفظ 2 جزء و حفظ 4 جزء حائز رتبه‌های برتر شوند.

براس اس این گزارش، «موسى جعفر سادة» و «عبدالله رامي سادة» در رشته حفظ 4 جزء این مسابقات رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند و در رشته حفظ دو جزء نیز که در سطح دانش‌آموزان ابتدایی و راهنمایی برگزار شد، «سجاد محمد مادح» حائز رتبه برتر شد.

مرکز فرهنگی «علم‌الهدی» در شهر صفوی عربستان با صدور پیامی این موفقیت را  به انجمن قرآنی تراتیل الفجر و مربیان آن تبریک گفت.

 گفتنی است؛ صفوی، شهری تاریخی و قدیمی در استان شیعه‌نشین قطیف واقع در شرق عربستان است که در کنار قلعه باستانی «جاوان» واقع شده است. تمامی ساکنان این شهر شیعه هستند و آل ابراهیم، آل صادق، آل قریش، آل حمیدان، آل خویلدی و آل عبدالباقی از جمله طوایف شیعی ساکن در صفوی هستند/.