رضا سراج عنوان کرد:
نمایش خودزنی نتانیاهو در مونیخ/ فرافکنی صهیونیستی برای یک اجماع جهانی علیه ایران

سه شنبه ارسال شود/// نمایش خودزنی نتانیاهو در مونیخ/ فرافکنی صهیونیستی برای یک اجماع جهانی علیه ایران

رضا سراج، کارشناس مسائل راهبردی و رئیس اسبق سازمان بسیج دانشجویی در گفت‌گو با خبرنگار ایکنا درباره سخنرانی ضدایرانی رئیس جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: اظهارات اخیر و مضحکانه نتانیاهو این واقعیت را به معرض نمایش گذاشت که رژیم صهیونیستی در یک تنگنای امنیتی قرار گرفته و به وضعیت خودزنی دچار شده است.
وی ادامه داد: خطر برای این خاورمیانه از آن‌جایی شروع شد که این غده سرطانی در این منطقه زایش پیدا کرد و بعد از آن ما همواره شاهد جنگ، کشتار و ظهور پدیده تروریسم دولتی و تکفیری در خاورمیانه هستیم.
کارشناس مسائل استراتژیک تصریح کرد: لذا خطر واقعی برای منطقه، خود صهیونیست‌ها هستند و برای این‌که این خطر را پوشش دهند و کتمان کنند، به فرافکنی روی می‌آورند و سعی کرده‌اند تا ایران هراسی را در غرب آسیا رواج دهند.
وی درباره پشت پرده ترویج ایران هراسی در منطقه گفت: رژیم صهیونیستی به دنبال این است که با ایران هراسی، مسئله عادی سازی روابط خودش را با کشورهای مرتجع عرب دنبال بکند و به آن‌ رسمیت ببخشد تا بدین سبب وارد ژئوپلیتیک منطقه شود.
رئیس اسبق سازمان بسیج دانشجویی افزود: از طرف دیگر اسرائیل با بزرگنمایی ترس از ایران به دنبال اجماع سازی مجدد جهانی علیه کشورمان است؛ چون می‌خواهد اروپا را با خود و آمریکا هم مسیر سازد چون برای دستور کار جدید ترامپ نسبت به تغییر برجام، نیازمند جلب حمایت‌های بیشتری از سوی آن‌ها است. بنابراین سخنان نتانیاهو خیلی هم تازگی ندارد و نباید آن‌ها را جدی گرفت.
سراج معتقد است که منافع اتحادیه اروپا هرگز اجازه نمی‌دهد شکاف عمیقی با آمریکا ایجاد شود و در این باره تصریح کرد: برخی فکر می‌کردند که اگر برجام تصویب و اجرایی شود، بین آمریکا، رژیم صهیونیستی و اتحادیه اروپا شکاف ایجاد خواهد شد و به واسطه آن عملیات ایران هراسی متوقف می‌شود؛ اما اظهارات نتانیاهو اثابت کرد، شکاف میان این سه به‌ویژه میان آمریکا و اسرائیل یک توهم است، زیرا این دو بخش لاینفک نظام سلطه جهانی هستند.

گفت‌وگو از سعید امینی

انتهای پیام