آغاز طرح قرآنی «هدایث ثقلین» در میبد برای نخستین بار

حسین قادری، مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: طرح قرآنی هدایث ثقلین برای نخستین بار از سوی مؤسسه در شهرستان میبد آغاز به‌کار کرد.
وی ادامه داد: کلا‌س‌های این طرح به صورت هفتگی از هفته‌های آینده در مناطق مختلف شهرستان میبد به صورت غیرمتمرکز با رویکرد آموزشی و ویژه دارندگان مدرک زیر سیکل، سیکل و دیپلم به بالا برگزار می‌شود.
قادری عنوان کرد: دارندگان مدرک زیر سیکل برای حضور در دوره متوسطه، دارندگان سیکل و مدرک تحصیلی دیپلم برای حضور در ددوره پیشرفته حضور پیدا می‌کنند. همچنین این طرح برای متقاضیان به فراگیری قرآن و مفاهیم آن از بی‌سواد تا تحصیل‌کرده در نظر گرفته شد که هر کدام براساس سطحی که دارند در دوره‌های متوسطه و پیشرفته شرکت خواهند کرد.
وی عنوان کرد: این دوره پس از به حد نصاب رسیدن با حضور استاد اعزامی از مؤسسه ثقلین یزد در شهرستان میبد ویژه بانوان و آقایان برپا می‌شود.
یادآور می‌شود، مؤسسه ثقلین واقع در خیابان امام، روبروی شاهزاده فاضل، کوچه ۲۳ شهید پاکنژاد قرار دارد.
انتهای پیام