کتاب «سیمای تدبر در قرآن» به چاپ دوم رسید

به گزارش ایکنا؛ کتاب سیمای تدبر در قرآن از سوی انتشارات مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد تألیف حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی مقامی، مدیر مؤسسه به دومین مرحله چاپ خود رسید.
این کتاب در قطع رقعی به زبان فارسی برای عموم مخاطبان در 64 صفحه سال 1395 ‌در مرحله اول چاپ روانه بازار شد که با استقبال و فروش خوبی همراه شد به همین منظور و برای دسترسی بهتر علاقه‌مندان، این کتاب به چاپ دوم رسید و برای علاقه‌مندان قابل استفاده است.

کتاب «سیمای تدبر در قرآن» به چاپ دوم رسید
علاقه‌مندان برای آشنایی بیشتر با محتوای کتاب، می‌توانید از لوح فشرده آموزشی که در راستای همین اثر تهیه شده است،  بهره‌مند شوند. در این کتاب ویژگی‌‌های تدبر از نگاه قرآن، روایات، امام و رهبری در چهارده ویژگی تبیین شده است.
یادآور می‌شود، مخاطبان برای تهیه و یا سفارش این کتاب می‌توانند با شماره با 09332514612 و 05138552408 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام