محمدزاده خبر داد:
ضبط «شوق تلاوت» طی تفاهم‌نامه شبکه قرآن با کربلا تی‌وی/ تبلیغ مؤسسات قرآنی بدون دریافت هزینه

ضبط «شوق تلاوت» طی تفاهم‌نامه شبکه قرآن با کربلا تی‌وی/ تبلیغ مؤسسات قرآنی بدون دریافت هزینه

محمدحسین محمدزاده، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما در گفت وگو با خبرنگار اعزامی ایکنا به عراق در خصوص سومین دوره مسابقات شوق تلاوت گفت: به‌طور معمول انگیزه برای تلاوت در ایران، عمدتا با دو چیز همراه است، نخست بحث مسابقه و دیگری محفل‌خوانی و برگزاری کرسی تلاوت به صورت متعدد است به این معنا که شخصی در فضایی قرار گیرد تا در کنار آموزش بتواند به ارائه تلاوت بپردازد.
وی افزود: مسابقات شوق تلاوت به شیوه دوم است و این ایجاد انگیزه میان قاریان نوجوان و تلاوت در محافل متعدد است که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و براساس این انگیزه‌سازی و اینکه نوجوانان در کرسی‌های متعدد به اجرای برنامه بپردازند، ارزیابی می‌شوند که با پوشش تصویری و صوتی از سوی رسانه‌هایی چون صدا و سیما و رادیو در کشور و با همکاری رسانه‌ها نیز توسعه پیدا می‌کند.
محمدزاده عنوان کرد: خوشبختانه با تفاهم‌نامه‌ای که بین شبکه قرآن و کربلا تی وی منعقد شد، تلاوت قاریان نوجوان شوق تلاوت در کربلا ضبط می‌شود و در اختیار ما قرار می‌گیرد و ما حمایت رسانه‌ای خواهیم کرد، به این معنا که از آنها پس از تدوین در شبکه استفاده می‌کنیم.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما با تأکید بر اینکه این طرح از سوی موسسه‌ای با عنوان صراط در مشهد برپا می‌شود، بیان کرد: باید بگویم ما در شبکه قرآن و معارف سیما از تمامی اقدامات و فعالیت‌های عمده و شاخص موسسات قرآنی حمایت می‌کنیم.
وی تصریح کرد: طی جلسه‌ای که با دست اندرکاران این مسابقات داشتیم، آنها خواستار تبلیغات بیشتر برای معرفی و شناخت بیش از پیش و آشنایی نوجوانان علاقه‌مند شدند که در این زمینه قول‌های مساعدی داده شد.
محمدزاده اضافه کرد: اما اگر بخواهیم برنامه تلویزیونی در این زمینه تولید شود، باید طرحی در قالب برنامه‌های شبکه ارائه شود تا پس از بررسی و تصویب در بخش طرح و برنامه شبکه، فرایند تولید آن را آغاز ‌کنیم.
وی تاکید کرد: حدود پنج نهاد در عرصه ارتقای سطح تلاوت نوجوانان فعالیت می‌کنند که شبکه قرآن و معارف سیما، آمادگی دارد جلساتی با پنج نهاد داشته باشیم و طرح تلویزیونی، طرحی مشترک از این نهادها باشد تا حاصل آن تولید برنامه مخصوص کشف و پرورش استعدادهای نوجوانان در زمینه تلاوت شود.
محمدزاده با تأکید بر اینکه دارا بودن شاخص‌ها و ملاک‌های برنامه در خور شبکه برای استفاده مهم است، تصریح کرد: قصد داریم اگر مسئولان تمایل داشته باشند، مراسم اختتامیه را هم به صورت زنده پخش کنیم در غیر این صورت ضبط شده و در زمان مناسب پخش خواهد شد. 
وی با اشاره به اینکه تلاوت در شبکه و رادیو قرآن به عنوان برنامه محسوب می‌شود، بیان کرد: تلاوت‌های قاریان نوجوان را هم در کنداکتور تلاوت شبکه یا در آیتم‌های برنامه قرار می‌دهیم.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما همچنین بیان کرد: طرح ملی تلاوت، نیازمند بررسی است؛ چرا که برخی اساتید معتقدند باید پایه‌های تلاوت محکم شود بعد افراد وارد عرصه صوت و لحن شوند.
وی افزود: در مجموع طرح ملی تلاوت اقدام خوب و مثبتی است، اما باید مدام ارزیابی شود. همچنین پیشنهاد دادم که به منظور بهره‌مندی از نظرات اساتید و قاریان مصری، این طرح برای اساتید مصری مثل شیخ عصفور که در ایران است، ارائه شود، ببینید از دیدگاه مصری‌ها این گونه مسابقات مقبول است؟ و این افراد چه دوره‌هایی برای تقویت استعدادها و تربیت قاریان حرفه‌ای برگزار می‌کنند؟
محمدزاده در پایان در خصوص اینکه در راستای تبلیغات، شبکه قرآن و معارف سیما از موسسات حمایت می‌کند، اضافه کرد: این حمایت 100درصدی است.
وی تاکید کرد: در زمان مدیریت من، هزینه‌ای از موسسات که بودجه اندک و کمی برای برپایی محافل دارند، برای تبلیغات دریافت نمی‌کنیم و حتی تبلیغات موسسات بنابر اولویت و اهمیت در سایر شبکه‌ها نیز داریم.
یادآور می‌شود، مرحله نهایی سومین دوره مسابقات شوق تلاوت از22 تا 28 اسفندماه در کربلای معلی در حال برپایی است.
انتهای پیام