بررسی ریشه‌های جنگ‌های داخلی آفریقای مرکزی در «مسیر نسل‌کشی»

«مسیر نسل‌کشی» مسلمانان در آفریقای مرکزی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه هیسپان تی وی، مستند «در مسیر نسل کشی» (Road to Genocide) به بررسی ریشه‌های جنگ‌های داخلی در آفریقای مرکزی می‌پردازد.

جانی میلر، کارگردان این مستند به اختلافات فراوانی که در سال های 2013 و 2014 میان مسیحیان و مسلمانان این منطقه بوجود آمده، اشاره می‌کند. وی در این مستند تلاش می‌کند به نقش امپریالیسم غربی به خصوص فرانسه در ایجاد اختلافات و کشتار وسیع و بی‌رحمانه مسلمانان در این منطقه از آفریقا بپردازد درصورتی که رسانه‌های غربی سعی دارند این بحران را اختلافی مذهبی در میان آفریقایی‌ها نشان دهند.

مستند «در مسیر نسل کشی» به تهیه‌کنندگی شبکه پرس تی وی، محصول سال 2014 است که در دو قسمت 25 دقیقه‌ای از پنج شنبه 23 فروردین ماه ساعت 7:30 به وقت تهران پخش و در ساعات 14:30 و 20:30 همان روز از هیسپان تی وی بازپخش می‌شود.

انتهای پیام