آیت‌الله احدی تأکید کرد؛
آماده شدن برای ماه رمضان در باقی مانده ماه شعبان

آماده شدن برای ماه رمضان در باقی مانده ماه شعبان

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، درس هفتگی اخلاق آیت‌الله مهدی احدی، مدیر مرکز تحقیقاتی و آموزشی جوادالائمه(ع) و استاد درس خارج و مفسر قرآن، شامگاه جمعه، 14 اردیبشهت ماه در مسجد الزهرا(س) تهران برگزار شد. وی در این جلسه با بیان اینکه برخی شیعیان امام زمان(عج) را با کارهایشان آزار می‌دهند، گفت: چرا در شهوت غرق شدید، چرا گناه می‌کنید و ترسی ندارید.
شیعیانی که امام زمان(عج) را اذیت می‌کنند
وی ادامه داد: در آن نامه معروف امام عصر(عج) به محمّد بن علىّ بن هلال کرخى می‌فرماید: «قَدْ آذانا جُهَلاءُ الشّیعَةِ وَحُمَقاؤُهُمْ، وَمَنْ دینُهُ جِناحُ الْبَعُوضَةِ أَرْجَحُ مِنْهُ: شیعیان نادان و احمق مرا اذیت می‌کنند».  اما در ادامه امام می‌فرماید: «عده‌ای هم صاحب فهم، بصیرت و درک شدند که چه من باشم و چه نباشم، گناه و معصیت نمی‌کنند. من هم هرگز این افراد را از دیدارم محروم نمی‌کنم، اگر هم در این دنیا مرا نشناختند قول می‌دهم لحظه احتضار مرا بشناسند و آن لحظه خودم، مادرم حضرت زهرا(س)، جدم علی(ع) به دیدارشان می‌آییم و او را بشارت بهشت می‌دهیم و بعد از رجعت هم او را بر می‌گردانیم».

92 ثواب در دعا برای فرج امام زمان(عج)
این استاد درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به ثواب دعا برای فرج امام زمان(عج) اظهار کرد: اگر کسی برای فرج مولا امام زمان(عج) دعا کند 92 ثواب و اجر نصیبش می‌شود از جمله اینکه نعمت‌هایش زیاد می‌شود، از فتنه‌های آخرالزمان در امان بوده و عمر طولانی کرده و دعایش مستجاب می‌شود.
سلامتی امام زمان(ع)؛ دعای همیشگی قنوت آیت‌الله خویی
وی با اشاره به دعای قنوت برخی از بزرگان گفت: در خواندن دعا برای سلامتی امام زمان(عج) ثواب بسیاری آمده است و خیلی از بزرگان ما به خواندن آن اهتمام می‌ورزیدند؛ آیت‌الله خویی از مراجع بزرگ نجف همیشه در دعای قنوت دعای سلامتی امام زمان(عج) را می‌خواندند.
 الگوگیری از نااهلان و رها کردن امام زمان(عج) و قرآن
آیت‌الله احدی بیان کرد: متاسفانه امروزه ورق برگشته و همه عوالم معنا عوض شده است، حرف یک بازیگر و هنرپیشه تلویزیون را قبول دارید اما حرف قرآن را قبول ندارید، مگر نادانی شاخ و دم دارد وقتی حرف یک موسیقی‌دان، نوازنده و بازیگر را قبول می‌کنید اما حرف صاحب‌الزمان(عج) را قبول نمی‌کنید.
وی ادامه داد: دوره آخرالزمان است باید از اهل گناه دوری کنید و از آن‌ها فاصله بگیرید وگرنه گرفتار می‌شوید، به شما مهلت می‌دهند تا راه را پیدا کنید، اما اگر مسیر را پیدا نکنید گرفتار می‌شوید. چه کسی صادق‌تر از قرآن است، بی‌انصافی می کنید در خانه دیگران را می‌زنید و حرف دیگران را گوش می‌کنید، این سمت و آن سمت نروید و بدانید همه راه‌ها به جز راه قرآن پوچ هستند.
دوری از قرآن و امام زمان(عج)؛ علت بی‌غیرتی و بی‌حیایی
آیت‌الله احدی به علت بی‌حیایی و بی‌غیرتی در جامعه اشاره و اظهار کرد: عده‌ای که از امام زمان(عج) و قرآن دور شدند، امروز می‌بینیم آن‌ها بی‌غیرت شده‌اند، زن و بچه‌های آن‌ها حیا ندارند و همینطور با این بدحجابی می‌آیند بیرون و مرد آن‌ها هم غیرتی ندارد. این به خاطر دور شدن از قرآن و امام زمان(عج) است، باور کنید که اگر از قرآن جدا شدید حیا و غیرت شما هم می‌رود.
به جای رمان خواندن قرآن بخوانید و قرآن را معرفی کنید
این استاد حوزوی بیان کرد: آقا امیرالمومنین(ع) اوصافی برای قرآن نقل کردند و می‌فرمایند قرآن روشن کننده نکات پیچیده است، نکات پیچیده را قرآن حل می‌کند. حالا چرا قرآنی را که صادق‌ترین کتاب است، رها می‌کنید و به رمُان و قصه‌ها می‌پردازید.
انتقاد از رسان‌ها در معرفی کتاب نویسندگان خارجی
آیت‌الله احدی با انتقاد از رسانه ملی در معرفی کتاب‌های نویسندگان خارجی، گفت: جای تأسف است که وقتی هفته کتاب و نمایشگاه کتاب می‌شود در رسانه ملی می‌آیند و کتاب خاطرات یک نویسنده فرانسوی را معرفی می‌کنند! کسی نیست بپرسد که این کتاب نویسنده فرانسوی چه به درد بچه شیعه و مسلمان می‌خورد مگر ما خودمان کتاب و خاطره از شهدا و بزرگان دین کم داریم که بیایند و کتاب خاطرات یک فرانسوی را معرفی کنند!
وی ادامه داد: متأسفانه امروزه جوانان ما عالمان و بزرگان دین را نمی‌شناسند و حتی با کتاب‌های بزرگانی همچون شیخ مفید، شیخ صدوق، شیخ طوسی آشنا نیستند، رسانه ملی باید کتاب‌های این شخصیت‌های دینی و محدثین بزرگ شیعه را معرفی کند.
این استاد حوزوی افزود: جای تأسف است که چنین کتاب‌های خارجی را با به‌به و چه‌چه از رسانه معرفی می‌کنند؛ گویی که قرآن نازل شده است! جوانان بدانند در این کتاب‌ها هیچ چیز نیست. جای سؤال است که آیا تلویزیون فرانسه هم کتاب‌های ما را در رسانه‌اش معرفی می‌کند! آیا کتاب‌های استاد علامه حسن‌زاده را معرفی می‌کند! حتی یک نویسنده از ما را معرفی نمی‌کنند در صورتی که بوعلی سینا حرف اول جهان را می‌زد که انیشتین به او افتخار می‌کرد. فردای قیامت در ترازوی سنجش اعمال همه را می‌خواهند و وقتی نوبت به واعظ، استاد دانشگاه و معلم می‌شود، می‌گویند چرا بدون مطالعه سر کلاس رفتید؟
این مفسر قرآن با بیان اینکه به جای معرفی کتاب‌های نویسندگان خارجی قرآن را بهتر معرفی کنید، گفت: قرآن دریایی است که هر چه از آن آب بکشید چیزی از آن کم نمی‌شود، قدری فکر کنید، تلاش کنید، ببینید چقدر در معرفی قرآن کار کردید.
آیت‌الله احدی افزود: متأسفانه در ایام جشن‌های نیمه شعبان تلویزیون در برنامه‌هایش اکثراً به بازیگران می‌پرداخت و فقط اندکی برنامه دینی آن هم با سخنرانی چند واعظ و منبری برگزار شد که این منبری‌ها را جوانان در همه مساجد می‌توانند به آن‌ها رجوع کنند، اما چند فقیه عالیقدر را رسانه ملی در نیمه شعبان دعوت کرد تا بیاید و امام زمان(عج) را برای مردم تبیین کند.

آماده شدن برای ماه رمضان در باقی مانده ماه شعبان
این استاد درس خارج حوزه علیمه قم با بیان اینکه تا ماه رمضان فرصتی باقی نیست، گفت: تا ماه مبارک رمضان دو هفته وقت دارید، اگر آلوده بودید و گناهی کردید در این فرصت توبه کنید، استغفار کنید و پاک وارد این ماه مبارک شوید. امسال در ماه رمضان بیایید به تلویزیون نه بگویید و وقت خود را در این ماه ضیافت الله پای تلویزیون هدر ندهید، فرصت کم است دنبال رشد معنوی خود باشید، متأسفانه حیات معنوی کم شده است، عده‌ای هم مراجعه می‌کنند که ما جن زده شده‌ایم کمک کنید، این ها جن زده نشده‌اند و این به خاطر گناهان آ‌ن‌ها است که آن‌ها را اذیت می‌کند.

امیرمحسن سلطان احمدی

انتهای پیام