برگزاری نشست «با یاوران وحی» و معرفی مؤسسه «سرچشمه نور»

به گزارش ایکنا؛ این خبرگزاری در راستای رسالت و اشاعه فرهنگ قرآنی در حوزه‌های مختلف قرآنی، ادبی، سیاسی، هنری، اجتماعی، اقتصادی و ... همچنین نیازسنجی مخاطبان و ضرورت‌های تبیین مفاهیم قرآنی و همچنین بیان دغدغه‌های مؤسسات قرآنی ـ مردمی و آشنایی مخاطبان خود با فعالیت‌های این تشکل‌های قرآنی ـ مردمی نشست‌هایی را با عنوان «با یاوران وحی» برگزار می‌کند.
لذا در بیست‌وهشتمین نشستی که فردا، 23 اردیبهشت‌‌ماه برپا می‌شود، به معرفی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت سرچشمه نور شهر قدس پرداخته می‌شود. طی این جلسه به بیان عملکرد‌ها و گزارشی از فعالیت‌های این مؤسسه از بدو تأسیس تاکنون و همچنین چشم‌اندازی از فعالیت‌هایش در سال‌‌های آینده و بیان دغدغه‌ها و درخواست‌هایشان از مسئولان مربوطه پرداخته می‌شود.
یادآور می‌شود، بیست‌وهشتمین نشست «با یاوران وحی» یکشنبه، 23 اردیبهشت‌ماه، ساعت 10 صبح با حضور زرین‌تاج مولایی، مدیریت مؤسسه قرآنی سرچشمه نور شهر قدس در خبرگزاری ایکنا واقع در خیابان انقلاب، خیابان قدس، خیابان بزرگمهر، پلاک ۸۵ برپا می‌شود.
انتهای پیام