تلاوت قاری ایرانی در رادیو تونس

تلاوت قاری ایرانی در رادیو تونسبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ قاسم رضیعی، قاری ممتاز بین‌المللی كشورمان که برای شرکت در برنامه‌های قرآنی ماه رمضان و برنامه روز جهانی قدس به تونس سفر کرده، در رادیو فرهنگ تونس به تلاوت قرآن کریم پرداخت.

به همت رایزنی فرهنگی کشورمان و با برنامه‌ریزی انجام شده و هماهنگی با رادیو فرهنگ تونس، قاسم رضیعی در رادیو فرهنگ تونس حاضر شد و با تلاوت دلنشین قرآن کریم فضای معنوی خاصی را فراهم آورد.

رضیعی در ابتدا در پاسخ به سؤال مجری برنامه که فعالیت‌های قرآنی در ایران چگونه است، گفت: جمهوری اسلامی ایران به برکت انقلاب اسلامی اهتمام ویژه‌ای به موضوع آموزش و یادگیری قرآن هم از نظر قرائت و تجوید، هم از نظر تفسیر و حفظ و هم از نظر معارف قرآنی دارد و دلیل آن اینکه سالانه بزرگ‌ترین مسابقات بین‌المللی قرآن با حضور قاریان ممتاز بین‌المللی در تهران و همچنین ویژه دانشجویان، نابینایان و بانوان نیز برگزار می‌شود.

وی سپس به اهمیت قرآن در ایران اشاره کرد و گفت: قاریان ممتاز بین‌المللی در ایران عمدتاً از نخبگان و فرهیختگانی هستند که قرآن را با عشق و علاقه یادگرفته و برای آموزش آن تلاش می‌کنند.

وی افزود: به عنوان مثال تعداد کثیری از قاریان کشورمان از قشرهای تحصیلکرده جامعه هستند که در زمینه‌های مختلف پزشکی، مهندسی و ... فعالیت می‌کنند و در عین حال از برترین قاریان جهان اسلام در رشته حفظ و قرائت هستند.

گفتنی است، با تلاش رایزنی فرهنگی ایران در تونس و با همکاری اداره‌کل بین‌المللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، قاسم رضیعی به مدت 6 روز به تونس اعزام شد و برای اجرای برنامه‌های قرآنی ویژه رمضان، در مراکز فرهنگی، محافل علمی و در جمع ایرانیان مقیم کشور تونس حضور یافت.

انتهای پیام