واکنش شیخ الازهر به درخواست ضد قرآنی فرانسوی‌ها

واکنش شیخ الازهر به درخواست ضد قرآنی فرانسوی‌ها

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، احمد الطیب تصریح کرد: قرآن کریم طی چهارده قرن مورد حملات و بی‌احترامی برخی‌ها قرار گرفته و این اقدامات گمراه کننده این روزها نیز ادامه دارد.

وی افزود: ما بیانیه‌ای که توسط 300 روشنفکر و سیاستمدار در ماه آوریل در فرانسه منتشر شد و در آن خواستار حذف برخی آیات قرآن کریم به ویژه آیاتی که متعلق به جنگ یهودیان و مسیحیان شده اند را محکوم می کنیم.

الطیب گفت: این اقدامات غرب علیه مقدسات اسلام، محکم‌ترین دلیل برای تروریسم و عامل خونریزی بی‌گناهان می‌شود. هیچ آیه‌ای در قرآن کریم وجود ندارد که خواستار کشتن یهودیان و مسیحیان باشد و برای ظلم و ستم در این کتاب مقدس جایگاهی وجود ندارد. آیاتی نیز که افراد را به جنگ فرا می‌خواند، در مورد مقاومت در برابر متجاوزان نازل شده است.

گفتنی است، 300 شخصیت فرانسوی از جمله نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور سابق فرانسه، سه نخست وزیر سابق این کشور و نمایندگانی از گروه‌های یهودی و مسیحی با امضای بیانیه‌ای خواستار حذف برخی آیات قرآن کریم، کتاب مقدس مسلمان‌ها شده‌اند. این موضوع واکنش‌های منفی زیادی را در پی داشته است.

مریم بشیری

انتهای پیام