به گزارش ایکنا، چهلمین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی که قرار بود روز شنبه دوم تیرماه برگزار شود، به دلیل عدم حضور تعدادی از اعضا و به حد نصاب نرسیدن لغو شد.
بر همین اساس در این جلسه علاوه بر حضور نیافتن هیچ یک از وزرای عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی، دو نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که عضو این شورا هستند، نیز حضور نداشتند تا به این ترتیب جلسه از حد نصاب افتاده و لغو شود.
در این جلسه قرار بود سه موضوع و از جمله اساسنامه اتحادیه موسسات و تشکلهای قرآن و عترت مردمی کشور، رأیگیری برای انتخاب سه صاحبنظر و عضو مردمی شورای توسعه فرهنگ قرآنی و نیز وضعیت شوراهای هماهنگی فعالیتهای قرآنی استانها مورد بررسی قرار بگیرد.
در صورتی که جلسه فوقالعادهای تعریف نشود، زمان برگزاری جلسه بعدی شورای توسعه فرهنگ قرآنی بر اساس برنامه سوم شهریورماه خواهد بود.
انتهای پیام