آیت الله مجبتی تهرانی:
امام رضا(ع) معصومی که دایره پسند غیر او نسبت به او اوسع دایره‌ها است

به گزارش ایکنا؛ در کانال تلگرامی مرحوم آیت الله مجتبی تهرانی، فایل صوتی کوتاهی در این زمینه که امام رضا(ع) مورد پسند همه از جمله موافقان و مخالفان است منتشر شده که در ادامه متن آن تقدیم می‌شود؛
ما در بین اولیاء خدا یک ولی الله داریم که مختص به اوست که او موردپسند خداست و خدا او را می‌پسندد، پیامبر(ص) او را می‌پسندد و ائمه(ع) نیز او را می‌پسندند، اینها همه می‌پسندند دوستان خدا می‌پسندند او را و عجیب این است که مخالفان نیز او را می‌پسندند و ما فقط نسبت به یک نفر داریم.
یعنی حتی در مورد پیامبر اکرم(ص) و امام علی(ع) هم نداریم و در مورد هیچ کدام از ائمه(ع) هم نداریم، یکی است که دایره پسند غیر او نسبت به او اوسع دایره‌ها است؛ یک روایت نقل می‌کنم، روایت از امام جواد(ع) است دارد که بزنطی از اصحاب امام هشتم(ع) عر‌ض می‌کند به این که این طور می‌گویند و گمان می‌کنند که اسم پدر شما را که رضا(ع) گذاشتند برای این بود که مامون وقتی ایشان را به ولایت عهدی منسوب کرد او آمد و این لقب را داد.
امام جواد(ع) می‌گوید: دروغ گفته‌اند، این لقب را خدا به او داده است، رضا مختص اوست، پیامبر(ص) هم این را ندارد، حضرت(ع) می‌فرماید به این که خدا لقب او را رضا گذاشته، جهتش نیز این است که در آسمان‌ها او موردپسند خدا است و خدا او را می‌پسندد و در زمین نیز مورد پسند پیامبر(ص) است و مورد پسند ائمه(ع) است.
بزنطی ملاست و رو می‌کند به امام جواد(ع) و می‌گوید مگر ائمه(ع) دیگر موردپسند خدا نیستند؟ خیلی زیبا مقایسه می‌کند که مگر اینها موردپسند پیامبر(ص) نیستند؟ امام جواد(ع) می‌فرماید چرا اینها مورد پسند هستند، اما می‌دانی چیست؟ و آن این است که مخالفین هم پدر مرا می‌پسندند و خوشنود می‌شوند.
انتهای پیام