بطحایی:
وظیفه اصلی وزارت آموزش و پرورش آموزش عمومی قرآن است/ صرفاً 750 دارالقرآن ویژه پرورش استعدادها

سیدمحمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در پاسخ به این سؤال که آیا بهتر نیست این وزارتخانه به جای پرداختن به فعالیت‌های تخصصی، برگزاری مسابقات و شناسایی نخبگان قرآنی به انجام وظیفه‌ اصلی‌اش یعنی افزایش توانمندی مهارت روخوانی و روان‌خوانی قرآن برای دانش‌آموزان و در ادامه عموم مردم بپردازد؟ ضمن تأیید این موضوع، گفت: در حوزه آموزش و پرورش، مأموریت اصلی ما آموزش عمومی قرآن است.
وی ادامه داد: مسئولیت دبیرخانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن زیر نظر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با وزارت آموزش و پرورش است. یعنی آموزش و پرورش در حوزه آموزش عمومی قرآن، صرفاً متولی دانش‌آموزان نیست، بلکه باید برای آموزش عمومی قرآن در سطح جامعه برنامه‌هایی را به اجرا دربیاورد که برنامه‌هایی نیز در دست اقدام دارد.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اما در کنار آن با را‌ه‌اندازی حدود 750 دارالقرآن  در سراسر کشور، بخشی از آموزش‌های تخصصی را توسط مربیان متخصص به دیگر دانش‌آموزان مستعد ارائه می‌دهد.
وی در پاسخ به دیگر سؤال خبرنگار ایکنا مبنی بر اینکه آیا بهتر نیست آموزش و پروش، آموزش تخصصی قرآن را به دیگر دستگاه‌ها و نهادها بسپارد؟ عنوان کرد: این ورود ما نفی این جریان نیست که اگر نهادهای رسمی و دارای مجوز و مساجد و مجامع قرآنی که می‌توانند آموزش تخصصی قرآن دهند، هستند، ما دیگر فعالیتی در آموزش‌های تخصصی نداشته باشیم. البته ما تلاش می‌کنیم که انرژی و توان خود را به سطح آموزش عمومی قرآن بکشانیم. از سوی دیگر در خیلی از مناطق کشور، دانش‌آموزان مستعد علوم و فنون قرآنی داریم، اما امکاناتی ندارند که آموزش‌های تخصصی را دریافت کنند.
بطحایی در پایان بیان کرد: لذا یکی از اهداف فعالیت دارالقرآن‌های ما این است که خدمات مطلوبی را به دانش‌‌آموزان علاقه‌مند در حوزه قرآن، حفظ و قرائت، مفاهیم و تفسیر و صوت و لحن و... ارائه کند.
انتهای پیام