به همت مؤسسه امیرالمؤمنین(ع)؛
سومین جلسه «دوره کشوری تربیت مربی نهج‌البلاغه» برگزار شد

به گزارش ایکنا؛ سومین جلسه دوره کشوری تربیت مربی نهج‌البلاغه در قالب ترم اول، ویژه بانوان و آقایان توسط مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان روز جمعه، 12 مردادماه در تالار فرهنگ این شهرستان با حضور حسین استادولی برگزار شد.
مباحث سومین جلسه این دوره با هدف آشنایی با روش‌های کلاس‌داری و پژوهش در زمینه نهج‌البلاغه، ارائه روش‌های یکسان و منسجم در زمینه آموزش مضامین و مفاهیم این کتاب و شناسایی، جذب، پرورش و به‌کارگیری فعالان توسط محمدمهدی علیقلی و حسین استادولی مترجم قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه انجام شد.
در بخش اول مطالبی چون روش ترجمه نهج‌البلاغه، ریشه و معنای ترجمه و انواع آن، شرایط ترجمه خوب و مترجم، از مباحث تدریسی و هم‌چنین در بخش دوم، سیری در متون نهج‌البلاغه، بررسی غلط‌های نسخه‌ای و غلط‌های شرحی از محتوای آموزشی توسط حسین استادولی آموزش داده شد. در بخش سوم این جلسه آموزشی نیز مزایای ترجمه با موضوعات دقت در ترجمه، روان بودن متون، مراجعه به شرح‌های قرآن و نهج‌البلاغه و سهم درست مطلب و معایب آن مطرح شد.
در پایان این جلسه، ساختارشناسی نهج‌البلاغه، انگیزه جمع‌آوری این کتاب، معرفی چهره ادبی حضرت علی(ع) و جاذبه هنر کلام آن حضرت، سبک جمع‌آوری نهج‌البلاغه و نیز باب‌بندی این کتاب از مباحثی بود که توسط محمدمهدی علی‌قلی ارائه شد.
یادآوری می‌شود، 60 فراگیر در دوره تربیت مربی نهج‌البلاغه حضور داشتند که در پایان این دوره به آنها گواهی‌نامه معتبر از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا می‌شود. حسین استادولی، مؤلف، حدیث‌شناس و هم‌چنین مترجم کتاب قرآن و نهج‌البلاغه است که می‌توان از ترجمه کتاب صحیفه سجادیه، ترجمه و تصحیح مفاتیح‌الجنان و تصحیح، ترجمه و توضیح اصول کافی به‌عنوان دیگر آثار وی اشاره کرد.
انتهای پیام