پویش «حسینی باشیم» در ایام محرم و صفر برگزار می‌شود

پویش «حسینی باشیم» در ایام محرم و صفر برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا؛ طرح پویش «حسینی باشیم» در ایام ماه‌های محرم و صفر، با محوریت چله ترک با معرفت گناه، حول چهار گناه غرور، غیبت، ناامیدی و نگاه حرام برگزار می‌شود.
متقاضیان شرکت در این پویش حداقل یک موضوع را انتخاب نموده و از مطالب مربوط به آن، در کانال تلگرامی  به نشانی «hoseinibashimiust» و کانال پویش در پیام رسان بله به نشانی «hoseinibashimiust» استفاده می‌کنند.
در طول چهل روز کتاب، جزوات، فایل صوتی و تصویری جهت بهره‌مندی شرکت کنندگان در کانال فوق قرار داده خواهد شد تا با معرفت بیشتر به ترک گناه همت گماشته شود.همچنین در طول دوره اساتید اخلاق در دانشگاه علم و صنعت حضور می‌یابند که صوت و متن این جلسات نیز در کانال قرار داده خواهد شد و در انتهای پویش نیز به قید قرعه به شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا می‌شود.

یادآور می‌شود قرار است که به زودی کانون‌های قرآن و عترت(ع) دانشگاه‌های دیگر هم در این طرح همکاری کنند.
انتهای پیام