برتری طلبی خواص؛ نقطه انحراف حکومت اسلامی

برتری طلبی خواص؛ نقطه انحراف حکومت اسلامی
به گزارش ایکنا از مازندران سید علیرضا ادیانی رئیس عقیدتی سیاسی ناجا امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی مازندران که در حسینیه آیت‌الله خامنه‌ای ساری برگزار شد، با بیان اینکه حکومت‌ها در قرآن به دو دسته طاغوت و الهی تقسیم می‌شود، گفت: همه آیات قرآن کریم را می توان در دو جریان ولایت الهی و ولایت طاغوت تقسیم‌بندی کرد.
وی با بیان اینکه ابلیس به جهت قبول نداشتن ربوبیت الهی طرد شد، افزود: زعامت و امامت بزرگترین مسئله پیامبر اسلام(ص) بود و انجام این مهم را به غیر خودش موکول نکرد و در واقعه غدیر این رسالت خود را انجام داد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا با بیان اینکه بزرگترین میراث پیامبر حکومت دینی است و نیروی انتظامی از بزرگترین میراث پیامبر که حکومت اسلامی است محافظت می‌کند، تصریح کرد: رابطه امت با امامت را بطه تبعیت است نه اطاعت، چرا که در اطاعت شخص مطیع، مصلحت امر را درک می‌کند اما در تبعیت اینطور نیست و شخص تابع ممکن است مصلحت خود را درک نکند.
وی با بیان اینکه حکومت طاغوت منفورترین حکومت نزد خدا است، افزود: یکی از محورهای اصلی دشمن تضعیف و حذف حکومت اسلامی است و یکی از مقاصد تحریم اقتصادی دشمنان، فاصله گرفتن مردم از نظام هدف‌گذاری شده است.
ادیانی با تاکید بر مطالعه کتاب انسان 250 ساله مقام معظم رهبری، عنوان کرد: توزیع عادلانه ثروت عمومی جامعه سیره پیامبر بود و در نزد پیامبر فرد سیاه پوستی همچون بلال که از طبقه ضعیف بود بر خیلی از افراد و اشراف به خاطر تقوا و پرهیزکاری‌اش برتر بود.
وی با بیان اینکه نقطه انحراف حکومت اسلامی بعد از پیامبر با برتری طلبی برخی از اصحاب رسول‌الله بود، افزود: عده‌‌ای در جمهوری اسلامی که با رانت خواری به مال و منالی رسیدند به دنبال این هستند که این نظام را تبدیل به سلطنت کنند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا گفت: نیروی انتظامی هوشیار، دارای بصیرت و روحیه انقلابی است و فرایند فعالیت‌های آن اسلامی و برخورد پلیس حکیمانه است و مردم از عملکردشان رضایت دارند.
وی افزود: روئسای عقیدتی در نیروی انتظامی باید سطح زندگی خود را با مردم گره بزنند و مانند متوسط مردم زندگی کنند.
در انتهای این برنامه ضمن تقدیر از زحمات حجت‌الاسلام نوری، حجت الاسلام رضایی به عنوان رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی مازندران معرفی شد.
انتهای خبر