قرائت زیارت ناحیه مقدسه و زیارت جامعه کبیره ویژه بانوان کرمانی

زهرا پورشاهرخ‌آبادی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت سیدالشهدا(ع) استان کرمان در گفت‌وگو با ایکنا؛ بیان کرد: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت سیدالشهدا(ع) استان کرمان، علاوه بر فعالیت‌های قرآنی، در زمینه عترت و ایجاد انس بین قرآن‌آموزان و ائمه اطهار(ع) نیز فعالیت می‌کند. از همین رور قرائت زیارت ناحیه مقدسه را به مدت یک سال و نیم است که در چهارشنبه‌های اول هرماه ویژه بانوان برگزار می‌کند.

پورشاهرخ‌آبادی تصریح کرد: همچنین، قرائت زیارت جامعه کبیره را نیز با همین هدف و نزدیکی بیشتر با اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و با توجه به سفارشات ائمه(ع) در این زمینه که اگر می‌خواهید شیعه باسوادی باشید، با این زیارت انس بیشتری داشته باشید، به مدت یک‌ماه در سه شنبه‌های آخر هرماه راه انداخته است.

وی در پایان در رابطه با محل برگزاری این جلسات گفت: اگر کسی بانی برگزاری این مراسم باشد، جلسه در منزل او برگزار می‌شود و در غیر این صورت در محل مؤسسه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام