۲۵ مهرماه؛ اختتامیه سوگواره ملی اربعین در ایلام
بیست و پنجم مهرماه؛ اختتامیه سوگواره ملی اربعین در ایلام
به گزارش ایکنا از ایلام به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، حجت‌الاسلام والمسلیمن علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان ایلام با پایان یافتن مهلت ارسال آثار به پنجمین سوگواره ملی اربعین، تعداد آثار ارسالی در دو بخش شعر و عکس از سوی مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان ایلام اعلام شد.
چراغی‌پور اظهار کرد: ٢٨٨ اثر در بخش شعر، در دو سبک سپید و کلاسیک، داوری خواهد شد و ٧٠٠ اثر در بخش عکس به صورت آنالوگ و دیجیتال در این سوگواره حضور دارند.
وی با بیان اینکه ٢٤ استان از سراسر کشور آثار خود را به این سوگواره ارسال کرده‌اند، افزود: اختتامیه سوگواره ملی اربعین با حضور نفرات برگزیده و برگزاری یک کارگاه آموزشی در بیست و پنجم مهر ماه در شهر ایلام برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: این سوگواره به همت دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور و همکاری روابط عمومی حرم حضرت ابوالفضل العباس(ع) و ستاد بازسازی عتبات عالیات برگزار می‌شود.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، حضور پرنشاط اعضای کانون‌های مساجد در فعالیت‌ها و عرصه‌های هنری کشور، کشف و شناسایی استعدادهای برتر هنری فعال کانون‌های مساجد در قالب ایجاد رقابت سالم، ترغیب و تشویق مدیران کانون‌ها به کشف استعدادهای هنری محلی و منطقه‌ای، آشنایی بیشتر مردم و مسئولان بااستعدادها و ظرفیت‌های هنری موجود در کانون‌های مساجد و تولید آثار فاخر هنری و ادبی در حوزه معارف دینی و آیینی را از دیگر اهداف این سوگواره عنوان کرد.
وی در پایان تأکید کرد: در راستای عرض ارادت به ساحت خاندان مطهر پیامبر اکرم(ص) و همچنین استفاده از ظرفیت بزرگ هنرمندان کشور در راستای خلق آثار ارزشمند دینی و آیینی به ویژه فرهنگ عاشورا، طرح ملی سوگواره علمدار کربلا برگزار می‌شود.
انتهای پیام