طرح «مشکات» و دریافت 80 درصد مدرک کارشناسی علوم قرآنی

مصطفی نیک‌ورز، مدیرعامل مؤسسه جامعة‌الحفاظ در رابطه با این مؤسسه در گفت‌وگو با ایکنا؛ بیان کرد: مؤسسان اولیه این مرکز حافظان کل قرآن بودند. این مؤسسه به عنوان اولین مرکز تخصصی حفظ قرآن در استان کرمان فعالیتش را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: کلاس‌های روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، ترجمه، مفاهیم، صوت و لحن از جمله کلاس‌های برگزار شده در مؤسسه جامة‌الحفاظ بوده است و البته کلاس‌های حفظ برای سنین مختلف اولویت ما بوده و هرساله در تمامی فصول جزء کلاس‌های ثابت این مؤسسه به حساب می‌آید.

نیک‌ورز تصریح کرد: طرح «مشکات» یکی از مهمترین برنامه‌های این مؤسسه بود که در این طرح، شرکت‌کنندگان طبق‌ برنامه‌ریزی در مدت سه‌سال حافظ کل قرآن می‌شدند و در کنار حفظ قرآن برنامه‌ریزی برای یادگیری دروس علمی نیز برایشان انجام می‌شد و با مفاهیم کاربردی و تفسیر موضوعی قرآن نیز آشنا می‌شدند.

مدیرعامل مؤسسه جامعة‌الحفاظ اظهار کرد: کسانی که در این طرح شرکت می‌کردند، این قابلیت را داشتند تا در آزمونی که همه‌ساله توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود، شرکت کنند و در صورت دریافت حد نصاب، مدرک رسمی کارشناسی علوم قرآنی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آنها اعطا می‌شد.

نیک‌ورز گفت: این طرح طی سه دوره برگزار شد و 80 درصد از شرکت‌کنندگان موفق به دریافت مدرک لیسانس شدند.

مدیرعامل مؤسسه جامعة‌الحفاظ بیان کرد: این مؤسسه همکاری خوبی با سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد و تا به‌حال چندین بار به عنوان مؤسسه برتر استان از طرف این دو سازمان معرفی شده است، همچنین در سال 92 جزء پنج مؤسسه برتر در حوزه آموزش قرآن توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شناخته و مورد تجلیل قرار گرفته است.

وی ادامه داد: همه ساله تعداد قابل توجهی از قرآن‌آموزان در آزمون سراسری مفاهیم و حفظ وزارت ارشاد شرکت می‌کنند که تا الان حدود چهار هزار نفر از قرآن آموزان در این مسابقات شرکت و گواهی‌نامه دریافت کرده‌اند.

نیک‌ورز گفت: برگزاری دوره تریت مربی یکی از برنامه‌های ثابت ما در طول سال است که تاکنون چندین دوره تربیت مربی در رشته‌های روخوانی، روان‌خوانی، حفظ قرآن و مربی پیش‌دبستانی برگزار کرده‌ایم. البته چندین کارگاه نیز در رشته‌های سبک زندگی اسلامی، طب اسلامی و کارگاه نماز کودکان برگزار و به پذیرفته شدگان گواهی‌نامه اعطا شده است.

وی اظهار کرد: مکان مؤسسه در ابتدا استیجاری بود و بعد به همت خیرین مکان ثابتی برای مؤسسه تهیه و اعتبارات مؤسسه نیز به کمک خیرین و شهریه‌های دریافتی از قرآن‌آموزان تأمین شد.

مدیرعامل مؤسسه جامعة‌الحفاظ افزود: در کلاس‌ها به کیفیت بیشتر اهمیت می‌دهیم تا کمیت لذا بنابر امکاناتی که داریم، استقبال نیز خوب بوده است و سالیانه هزار نفر از کلاس‌ها استفاده می‌کنند که حضور مربیان با تجربه و با سابقه در این جذب بی‌اثر نبوده که حدود 30 الی 35 مربی ثابت با کمترین چشم‌داشت مالی در این مؤسسه فعالیت می‌کنند. البته مربیانی نیز در این مکان آموزش می‌بینند و به مراکز  دیگر اعزام می‌شوند.

یادآور می‌شود، مؤسسه جامعة‌الحفاظ کرمان از سال 86 فعالیتش را آغاز و از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوزش را دریافت کرده است و در کرمان، خیابان شهید باهنر، کوچه یکم واقع شده است.

انتهای پیام