«رضیعی» و «موحدی» در کرسی‌های تلاوت اذانگاهی

به گزارش ایکنا؛ قاسم رضیعی در سیصد و یکمین کرسی تلاوت اذانگاهی ظهر شورای عالی قرآن دوشنبه، ۹ مهرماه، در مجتمع امام خمینی(ره)، حسینیه الزهرا(س) به تلاوت آیات ۶۱ تا آخر از سوره مبارکه زمر خواهد پرداخت.
در صد و سیزدهمین کرسی تلاوت اذانگاهی موعد مغرب، پنجشنبه، ۱۲مهرماه در مسجد جامع لویزان، محمدحسن موحدی آیات ۲۲ تا ۳۱ از سوره مبارکه ابراهیم و سوره مبارکه بیّنه را تلاوت می‌کند.
یادآور می‌شود، شورای عالی قرآن در حال حاضر به‌صورت هفتگی روزهای دوشنبه در حسینیه الزهرا(س) مجتمع امام خمینی(ره)، پنجشنبه‌ها در مسجد جامع لویزان، جمعه‌ صبح‌ها در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) و همچنین، به‌‌صورت ماهانه در مراکز استان‌های کشور کرسی‌های تلاوت اذانگاهی برگزار می‌کند.
یادآور می‌شود، کرسی‌های تلاوت اذانگاهی به‌همت گروه تلاوت و محافل رادیو قرآن به‌صورت زنده پخش می‌شود.

انتهای پیام