حمایت از جامعه قرآنی؛ رویکرد جدید مؤسسه خیریه مهراندیش گچساران

حمایت از جامعه قرآنی؛ رویکرد جدید مؤسسه خیریه مهراندیش گچساران

نرگس احمدپور، مدیر مؤسسه نیکوکاری مهراندیش گچساران در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: مؤسسه با فعالیت یک گروه 10 نفره از فضای مجازی در سرکشی از 60 خانوار و اعطای سبد کالا، پول نقدی، پرداخت بیمه و کمک دارویی با شعار «مهربانی سخت نیست» شروع شده است.
وی با بیان اینکه مؤسسه مهراندیش 30 خیر ثابت دارد، افزود: این مؤسسه در آستانه ثبت رسمی است.
مدیر مؤسسه نیکوکاری مهراندیش گچساران پوشش و حمایت از 250 دختر و پسر مدرسه بافت فرسوده گچساران، توزیع پکیج نقاشی، ریاضی، کفش و نوشت‌افزار در مدرسه بهنیااصل در محله سادات، 60 نفر کودک بیمار زیر 11 سال و حمایت از 16 شیرخوار شهری و روستایی را از برنامه‌های اجرایی صورت گرفته مؤسسه اعلام کرد.
احمدپوردیگراقدامات صورت گرفته مؤسسه را پوشش 20 نفر از مدرسه ناشنوایان گچساران و توزیع بسته نوشت افزار سبدکالا، عروسک، لباس، کمک به 20 نفر بانو در کمپ‌های ترک اعتیاد و ساماندهی پخش نذری‌های ماه محرم(3 هزار پرس غذا) دربافت فرسوده گچساران عنوان کرد.
وی توزیع نوشت‌افزار ازجمله کیف، پکیج ریاضی، پکیج نقاشی بین 600 دانش آموز 4 روستا و استقبال و حمایت ویژه رهبری از این این اقدام و ارسال هدایایی برای دانش‌آموزان عشایری و توزیع البسه بین 160 نفر دانش آموز دبستان، پیش دبستانی، راهنمایی و عشایری را از سایر برنامه‌های اجرایی مؤسسه خیریه مهراندیش شهرستان ذکر کرد.
این فعال فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای شهرستان گچساران در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا تنها در بخش قرآن ورود نکردید؟، گفت: تاکنون جلسه رسمی با اعضای مؤسسه در این خصوص نداشته‌ام و این برنامه فرای از اساس‌نامه مؤسسه است.
احمدپورهمچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه قول و کمکی به مؤسسات و خانه‌های قرآنی مشکل‌دار شهرستان می‌دهید؟، افزود: متولیان قرآنی گچساران برای جذب خیر پیگیری خاصی نمی‌کنند، چراکه 22 انجمن خیریه در این شهرستان در حال فعالیت است.
وی در ادامه اضافه کرد: به‌عنوان مثال مسئولان قرآنی شهرستان می‌توانند منازل خالی شرکت نفت گچساران را برای مکان فعالیت خویش رایزنی کنند و بنده می‌توانم در کشور و استان پل ارتباطی برای حل مشکلات جامعه قرآنی باشم.
یادآور می‌شود، احمدپور نویسنده کتاب‌های سیمرغ، سهراب، سی آه و تاج و خنجر است.
انتهای پیام