گرامیداشت شهادت حضرت رقیه(س) در پرند

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین هدایتی، کارشناس فرهنگی اداره تبليغات اسلامی رباط کريم، گفت: مراسم شهادت حضرت رقیه(س) ويژه خواهران، 18 مهر جاری در هيئت بانوان مادر سادات(س) پرند وابسته به اين اداره برگزار شد.

در اين مراسم، مهنازسادات شادفر، مسئول اين هيئت و عضو شورای هيئات مذهبی رباط کريم با اشاره به تاریخ وجود آن حضرت، ابراز داشت: مهمترین دلیل فراموشی یا کم رنگ شدن حضور حضرت رقیه(س)، زمان زندگی کوتاه ایشان است که سبب شده حرف کمتری در تاریخ به چشم بخورد و نام حضرت رقیه(س) بارها بر زبان امام حسین(ع) جاری شده است و سرانجام دردانه امام حسین(س) از اندوه بسیار و گرما و سرمای شدید و گرسنگی، در خرابه شام از دنیا رفت و در همان جا به خاک سپرده شد که قبرش در آن جا معروف و زیارتگاه است.

در ادامه مداحان اهل بيت(ع) نيز به روضه‌خوانی پرداختند و از شرکت‌کنندگان پذيرايی به عمل آمد.
اين مسئول، تصريح کرد: اين هيئت هر هفته چهارشنبه‌ها ساعت 10:30 در پرند، فاز 2، خيابان آسمان، سرو 4، پ 35 برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طريق کانال اين هيئت به آدرس madarsaadaatparand@ برای اطلاع از مراسم مراجعه کنند.

منوچهر جلیلی

انتهای پیام