دوچرخه‌سوار ناجا به کربلا رسید

 به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ ستوان‌یکم سجاد زیوری ورزشکار دوچرخه‌سوار یگان‌های ویژه ناجا همزمان با راهپیمایی عاشقان اربعین حسینی(ع) با خروج از مرز مهران و با رکاب‌زنی مسیر 400 کیلومتری کربلا به جمع عاشقان سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) پیوست.

 این دوچرخه‌سوار با طی مسیر 400 کیلومتری مهران، نجف و کربلا در 4 روز، گوشه‌ای از عشق و ارادت خود را به سالار شهیدان امام حسین(ع) نشان داد.

ستوان‌یکم زیوری، هدف از این حرکت را عشق به امام حسین(ع) و نشان دادن اهمیت ورزش و پیام ولایتمداری نیروهای یگان ویژه ناجا عنوان کرد.

دوچرخه‌سوار یگان‌ویژه ناجا در خاتمه گفت: وقتی پای عشق امام حسین(ع) به میان می‌آید سختی و مشقات راه آسان می‌شود تا با پیوستن به خیل عظیم دلدادگان آن امام در اربعین پیام وحدت مسلمانان را به گوش جهانیان برسانیم.

فرهاد زمانی

انتهای پیام