در جلسه روز گذشته کمیسیون فرهنگی با وزیر کشور مطرح شد؛
پیشنهاد حجت‌الاسلام سالک در موضوع آسیب‌های اجتماعی

حجت‌الاسلام و المسلمین احمد سالک، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره جلسه روز گذشته کمیسیون با وزیر کشور گفت: در این جلسه ابتدا قرار بود موضوع نحوه برگزاری راهپیمایی اربعین مورد بررسی قرار گیرد که رئیس کمیسیون محور بحث را به سمت بررسی آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی سوق داد و گزارشی از جلسه با رهبر معظم انقلاب در این باره ارائه شد.

وی ادامه داد: در ادامه وزیر کشور به ارائه گزارش عملکرد وزارتخانه در زمینه آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی پرداخت و نمایندگان نیز در پایان پیشنهادات خود را در این موضوع ارائه دادند.

سالک درباره پیشنهاد خود درباره نحوه مقابله با آسیب‌های اجتماعی گفت: صحبت من در این جلسه این بود که آسیب‌های اجتماعی ریشه در فاصله گرفتن با مجموعه ارزش‌های دینی دارد و پیشنهاد دادم کمیته‌ای تشکیل شود که سه موضوع معرفی دین با محوریت ولایت، ارتقای بصیرت سیاسی و تعهدات اخلاقی و تقوا را در دستور کار قرار دهد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه، این سه مسئله، عناصر اصلی در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی هستند، گفت: البته در گزارش وزیر کشور نیز بر مسجدمحوری و استفاده از روحانیون برای حل این آسیب‌ها تأکید شده بود.

انتهای پیام