رئیس جمهور وارد سمنان شد

رئیس جمهور وارد سمنان شد

به گزارش ایکنا از سمنان، حسن روحانی، رئیس جمهوری صبح امروز 13 آذر در صدر هیئتی بلندپایه و در معیت شماری از وزرا و معاونان رييس‌جمهور وارد زادگاهش، استان سمنان شد.

دکتر روحانی در بدو ورود به استان سمنان در شاهرود مورد استقبال سرپرست استانداری سمنان، نماينده ولي فقيه در استان، نمایندگان مردم و تني چند از مقامات محلي و استاني قرار گرفت.

وی قرار است در اين سفر دو روزه، ضمن دیدار عمومی با مردم استان در شاهرود، در آیین ویژه روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی سمنان و اجلاسیه سراسری نماز در سمنان نیز به ایراد سخنرانی بپردازد.

گفتنی است رييس‌جمهور و وزرای دولت دوازدهم در جریان این سفر دو روزه قرار است در آیین افتتاح یا کلنگ‌زنی ده‌ها پروژه عمرانی شرکت کنند. همچنین شماری از وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در این دو روز به نمایندگی از رئیس دولت دوازدهم به شهرستان های مختلف استان سفر می‌کنند.

انتهای پیام