رقابت 42 نونهال اندونزیایی در مسابقات قرآن جاکارتا+ عکس

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اینترنتی dar-alquran.org؛  سید معمر المحضار،  مسئول شعبه دارالقرآن آستان حسینی در اندونزی با اعلام این خبر گفت: این رقابت‌های قرآنی در چارچوب سلسله برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی این مؤسسه در اندونزی برگزار شد.

وی افزود: ایجاد انگیزه میان قرآن‌آموزان برای شرکت در مسابقات قرآنی و تقویت ارتباط و تمسک آنها با کتاب خدا از اهداف این رویداد بود.

سید معمر المحضار با بیان این که این مسابقات نخستین رقابت قرآنی شعبه دارالقرآن آستان حسینی در اندونزی نیست، گفت: تاکنون رقابت‌های بسیاری با مشارکت قرآن‌آموزان این مرکز که تعداد آن‌ها به بیش از 300 قرآن‌آموز دختر و پسر می‌رسد، برگزار شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در این مسابقات که همزمان با سلسله جشن‌های میلادی نبوی در اندونزی برگزار شد، 42 شرکت‌کننده دختر و پسر در گروه سنی 5 تا 16 ساله حضور داشتند که بر اساس رده‌های سنی به سه گروه تقسیم شدند و هر گروه در حفظ مقدار مشخصی از قرآن کریم (جزء 30 تا حفظ 5 جزء) با یکدیگر رقابت کردند.

رقابت 42 نوجوان اندونزیایی در مسابقات حفظ قرآن آستان حسینی

رقابت 42 نوجوان اندونزیایی در مسابقات حفظ قرآن آستان حسینی

رقابت 42 نوجوان اندونزیایی در مسابقات حفظ قرآن آستان حسینیرقابت 42 نوجوان اندونزیایی در مسابقات حفظ قرآن آستان حسینی

رقابت 42 نوجوان اندونزیایی در مسابقات حفظ قرآن آستان حسینیرقابت 42 نوجوان اندونزیایی در مسابقات حفظ قرآن آستان حسینیرقابت 42 نوجوان اندونزیایی در مسابقات حفظ قرآن آستان حسینی

رقابت 42 نوجوان اندونزیایی در مسابقات حفظ قرآن آستان حسینی

انتهای پیام