با پیگیری‌های ایکنا؛
فضای فیزیکی مؤسسه قرآنی سبطین دنا تعیین تکلیف شد

تعیین تکلیف فضای فیزیکی مؤسسه قرآنی سبطین دنا

محمود آسن، مدیرمؤسسه قرآنی سبطین دنا در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: حفظ، تفسیر و نهج‌البلاغه، اخلاق، تحقیق و قرائت از کلاس‌های اجرایی در این مؤسسه است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 7 بانو و 1 آقا در مؤسسه سبطین دنا حافظ کل قرآن شدند، افزود: آقایان در بخش قرآن ضعیف هستند و با وجود پیگیری کسی حاضر نیست در این زمینه همکاری و حمایت کند.
داورملی مسابقات قرآن کریم برگزاری حفظ قرآن با حضور 50 نفر دختر در مدرسه ابتدایی و راهنمایی فدک دوشنبه‌ها در مادوان، کلاس‌های قرآن بعدازظهر پنجشنبه با مشارکت 20 دختر در مدرسه راهنمایی چیتاب و حسینیه و مسجد معصوم آباد کریک بعدازظهر چهارشنبه با حضور دختران و پسران را از برنامه‌های در دست اقدام عنوان کرد.
آسن هماهنگی بین قرآن و دروس مدارس بویراحمد ازجمله حفظ قرآن، عربی، انگلیسی و تمرکز حواس را از اهداف برگزاری این کلاس‌ها دانست و اضافه کرد: دانش‌آموزان خیلی در این زمینه مشتاق هستند، اما کار عملی و پشتیبانی مالی نیاز است تا کودکان و نوجوانان مشاوره شوند و مسائل اخلاقی و پرورشی را یاد بگیرند.
وی با اشاره به سخن امام خمینی(ره) که قرآن باید در تمام شئون زندگی ما حاضر باشد، یادآور شد: آموزش سخنرانی در ماه مبارک رمضان، جزء‌خوانی توسط نوجوانان، تشویق و ترغیب دانش‌آموزان برای یادگیری دروس سال آینده در یک مکان فرهنگی و تربیتی در یاسوج را از برنامه‌های در دست اقدام اعلام کرد.
این فعال فرهنگی و قرآنی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: پیگیری خبرگزاری ایکنا در زمینه واگذاری دارالقرآن از سوی آموزش و پرورش دنا به این مؤسسه قابل تقدیر است، ضمن اینکه فضای گسترده‌تری برای ترویج فعالیت‌های قرآنی مؤسسه سبطین مورد نیاز است.
انتهای پیام