فعالیت‌های قرآنی مؤسسه قائم آل محمد(عج) جیرفت

به گزارش ایکنا؛ مؤسسه قائم آل محمد(عج) جیرفت کلاس‌های قرآنی در رشته‌های  روخوانی، روان‌خوانی، تفسیر، تجوید سطح یک، حفظ جزء سی، آموزش نماز و جلسات قرائت قرآن را برگزار می‌کند. در حال حاضر سه مربی مشغول برگزاری این کلاس‌ها هستند.  

فاطمه عادلی، مدیرعامل مؤسسه قائم آل محمد(عج) جیرفت بیان کرد: متأسفانه در این اواخر استقبال از کلاس‌های قرآنی کم شده است. به طور مثال هفته گذشته سه هزار پوستر تبلیغاتی برای جذب ترم زمستان موسسه در مناطق مختلف و حتی مدارس توزیع کردم اما فقط شش نفر برای کسب اطلاعات تماس گرفتند و از این شش نفر تنها یک نفر برای ثبت‌نام به مؤسسه آمد.

وی ادامه داد: مکان مؤسسه در منزل شخصی خودم است. البته یک قطعه زمین در مکان مناسب دارم که اگر وامی به ما بدهند، می‌توانم این مکان را بسازم و در اختیار مؤسسه قرار دهم.

عادلی گفت: کلاس قرائت قرآن روخوانی ترم تابستان سال گذشته 20 شرکت کننده داشت که یکی از موفق‌ترین و پراستقبال‌ترین کلاس‌های ما به حساب می‌آید.

وی در پایان بیان کرد: خیّران و مسئولان قرآنی اگر همت کنند و وامی برای ما آماده کنند که این زمین را آماده بهره‌برداری کنیم، اجر دنیوی و اخروی در زندگیشان خواهند دید.

یادآوری می‌شود، مؤسسه قائم آل محمد(عج) جیرفت در سال 83 از سازمان تبلیغات مجوز گرفت و در جیرفت، چهارراه شهیدان کمالی(چهارراه امور آب قدیم) به سمت رودخانه ملنتی واقع است.

انتهای پیام