سخنران حرم بانوی کرامت بیان کرد:
تقوا و ایمان واقعی؛ لازمه حیات طیبه اخروی

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمدی، شب گذشته، 15 دی‌ماه در شبستان امام خمینی(ره) ضمن تبیین نقش ایمان واقعی در استقامت دینی، گفت: استقامت در مسیر اهل‌ بیت(ع) و حرکت در صراط مستقیم مستلزم داشتن تقوای الهی و ایمان واقعی است، بدون آن‌ها هرگز انسان نمی‌تواند در مسیر صحیح قدم بگذارد و در آن مسیر ثابت‌قدم بماند.
وی افزود: معنای ایمان واقعی این است که انسان بعد از ایمان به خداوند و معرفت نسبت به خالق، به نبوت نبی گرامی اسلامی و ولایت حضرت علی(ع) و دیگر حضرات معصومین ایمان و اعتقاد داشته باشد و بداند که نیازمند اهل‌ بیت(ع) بوده و آن‌ها واسطه فیض الهی میان خالق و مخلوق هستند.
حجت‌الاسلام احمدی بیان کرد: زمین، آسمان، نعمات الهی و… همگی برای استفاده انسان خلق‌ شده‌اند و خداوند در قبال اعطای دنیا به مخلوقات چیزی نمی‌خواهد اما اگر کسی بخواهد به حیات طیبه آخرت نیز برسد باید ایمان واقعی داشته باشد و بهای داشتن سعادت اخروی و حیات طیبه، تقوا و ایمان است.
سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: اقرار لسانی به نبوت پیامبر(ص) و ولایت حضرات معصومین(ع) اولین گام برای داشتن ایمان است؛ اما مسئله اصلی در ایمان واقعی معرفت به خداوند و اهل‌ بیت(ع) است. اطاعت از اوامر و نواهی خداوند و اهل‌ بیت(ع) نشان‌دهنده ایمان واقعی انسان‌ها است.
وی در پایان گفت: وقتی انسان به مرحله‌ای برسد که ایمانش کامل و واقعی شود، در مسیر اهل‌ بیت(ع) استقامت می‌کند، خود را بی‌نیاز از حضرات معصومین ندانسته و سعی می‌کند بر اساس دستورات فرستادگان الهی عمل کند تا به حیات طیبه اخروی برسد.
حسین شاهبداغی
انتهای پیام