گروه هنر ــ نگارش سریال بیستویک قسمتی «تبوتاب» به نویسندگی داریوش مختاری به پایان رسید.

به گزارش
ایکنا به نقل از سیما فیلم، مهدی عبادی، تهیهکننده سریال «تبوتاب» در مورد این مجموعه تلویزیونی گفت: نگارش طرح این سریال را دو سال پیش به پیشنهاد سیما فیلم شروع کردیم و اکنون پس از بازبینی نهایی نگارش این سریال بیستویک قسمتی توسط داریوش مختاری به پایان رسیده است.
وی در مورد شروع پیشتولید این مجموعه بیان کرد: نگارش متن بهتازگی به اتمام رسیده و با جلساتی که با مدیران سیما فیلم داشتیم تا پایان سال پیشتولید کار را شروع کرده و کارگردان و بازیگران کار را انتخاب میکنیم.
سریال «تبوتاب» در فضای کاملاً ایرانی به تقابل سنت و مدرنیته میپردازد و داستان زندگی یک خانواده مادرسالار است که مادر خانواده از زیارت کربلا بازمیگردد، اما فرزند ارشدش در مراسم استقبال او حضور ندارد و در ادامه درگیر ماجراهایی میشوند که اختلافات عمیق بین آنها را نشان داده و با یک زیارت به پایان میرسد.
انتهای پیام